Napi horoszkóp 2023. június 22.: Az Oroszlán érzelmes, a Mérleg fontos felismerést tesz

Forrás: Shutterstock/Billion Photos -
mérleg napi horoszkóp jegy Rák
Csütörtökön nagyon energikusnak érezheted magad, és most tényleg minden úgy halad a maga útján, mint a karikacsapás. Komoly és nagyon fontos felismerést is tehetsz az életeddel kapcsolatosan...

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)
Az Oroszlán Hold feltüzeli az amúgy sem higgadt természetedet, úgyhogy most bármilyen nehéznek is tűnik, valahogy muszáj tudatosan fékezni az indulatokat. Történjen bármi, számolj el tízig magadban, mielőtt reagálsz. Nagyon sok kellemetlen pillanattól és utólagos bocsánatkéréstől óvod meg magad.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)
Valaki egy tervvel áll elő, és azt kéri, hogy te is vegyél részt benne. Talán mindkettőtöknek sikert hozhat ez a lehetőség, de egy esetleges kudarc téged egészen biztosan elkeserítene. Kövesd a szívedet és a megérzéseidet ebben az ügyben, mert az sosem csapott be!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)
Úgy érzékeled mostanában, hogy egy hozzád közelálló ember folyamatosan változik, és mintha ő ennek egyáltalán nem lenne tudatában. Nem szabad túlságosan fennakadnod ezen, hiszen a világ is változik körülötted, vele pedig neked is változnod kell...

Forrás: Shutterstock/Billion Photos

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)
Már a Rák jegyében jár a Nap, ami számodra szuper lehetőségeket jelez. Ha van valami, amit régóta tervezel, azt ne halogasd tovább, érdemes belevágni, mert most könnyebben célt érhetsz. Igaz ez magánéleti ügyekre és munkára, meg valójában bármi másra is.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)
Az Oroszlán jegyében jár a Hold csütörtökön. Ma szívesen mutatod ki az érzéseidet, a vonzalmadat, szenvedélyedet a párodnak, méghozzá igazán hozzád illő, grandiózus módon. Ezzel pedig lenyűgözöd a partneredet. Ha még csak az ismerkedés fázisában tart a kapcsolat, akkor most nagyot léphetsz előre...

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)
Csütörtökön talán egy kicsit tele van a hócipőd, és úgy érzed, bármennyi energiát is beleölsz, nem úgy haladsz a feladatokkal, hogy tervezted. Nem kellene, hogy így legyen. Tekints objektíven a helyzetre és rá fogsz jönni: az alapprobléma az, hogy ismét túlzóak az elvárásaid magaddal szemben - írja az Astronet.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.