Szellemek lepték el Cicciolina otthonát: "Egy hosszúkás, áttetsző alak átsuhan a szobán"

Forrás: Cicciolina, Instagram -
ház Olaszország szellem Cicciolina
Bizarr dolgokról számolt be Cicciolina az otthonával kapcsolatban: szellemeket és paranormális jelenségeket tapasztal a lakásban.

Cicciolina olaszországi háza egy ősi etruszk temetkezési helyre épült, szerinte ez lehet az oka annak, hogy szellemek járnak nap mint nap az otthonában. Régóta szeretne túladni az ingatlanon, hogy végre megszabaduljon ezektől a paranormális jelenségektől, de még nem sikerült vevőt találnia.

"A legutóbbi eset nagyjából két hete történt az otthonomban. Egyedül voltam a házban, amikor arra lettem figyelmes, hogy egy hosszúkás, áttetsző alak átsuhan a szobán az ajtótól az ablak irányába, majd eltűnik. Érthető, hogy nagyon megijedtem, és sajnos nem ez volt a egyetlen eset. Olyan is előfordult, hogy a porcelánszobor magától leesett a polcról, amikor nem voltam a szobában, és az ablakok is zárva voltak. Tehát kizártnak tartom, hogy a huzat lökte le"

- mesélte a Blikknek Cicciolina, aki szerint a szellemjárások már évekkel ezelőtt elkezdődtek.

Szellemek lepték el Cicciolina otthonát: "Egy hosszúkás, áttetsző alak átsuhan a szobán" Forrás: Cicciolina, Instagram

"Az édesanyám halálát követő éjszakán hajnali négy-öt óra körül arra ébredtem, hogy egy női kéz megsimogatja az arcomat. Ijedtemben rögtön a hálószobám ajtajához szaladtam, ami kulcsra volt zárva. Tehát senki nem jöhetett be. Szinte biztos vagyok abban, hogy édesanyám szelleme látogatott meg" - magyarázta, aki mihamarabb szeretne elköltözni innen.

"Az utóbbi időszakban több kedves ismerősöm is ehunyt abban a háztömbben, ahol én is élek, volt, akit úgy vesztettünk el, hogy szinte teljesen egészséges volt. Attól félek, ezek a halálesetek mind a szellemekhez és azokhoz a rossz energiákhoz köthetők, amik körüllengik ezt környéket. Épp ezért a saját életemet sem érzem biztonságban, és minél hamarabb menekülni akarok innen"

– jelentette ki Ciccolina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.