Több mint 30 millió forintnyi eurót fizet Írország azoknak, akik hajlandóak ezekre a csodás szigetekre költözni

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 Antonio Filippi/Shutterstock. No use without permission./Antonio Filippi -
anyagi támogatás Írország Our Living Islands ingatlan-birtokbaadás sziget
Új lehetőségek nyílnak azok számára, akik a vidéki idill visszaállításáról álmodoznak, távol a modern élet káoszától. Írország nemrégiben jelentett be egy több mint 20,  a nyugati partján fekvő sziget újjáélesztésére irányuló tervet. 

84 000 euro, azaz több mint 30 millió forint támogatást ajánlanak fel azoknak az embereknek, akik hajlandóak felújítani a szieteken üresen álló vagy elhagyott otthonokat, majd beköltözni a felújított ingatlanokba.

30 millió forint támogatást ajánlanak fel azoknak az embereknek, akik hajlandóak felújítani a szigeteken üresen álló vagy elhagyott otthonokat (illusztráció) Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2022 Antonio Filippi/Shutterstock. No use without permission./Antonio Filippi

A leendő szigetlakóknak tisztában kell lenniük azzal, hogy bár nincsenek korlátozások arra vonatkozóan, hogy ki vásárolhat ingatlant Írországban, az ingatlan birtoklása nem garantálja a jogot, hogy ott éljenek. A kormány weboldalán megtalálhatók a legfrissebb információk az Our Living Islands elnevezésű felújítási programról - írja a CNN.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.