Túl drágának tartotta III. Károly ajándékötletét Harry herceg, ezért új szabályokat vezetett be

III Károly Harry herceg Lilibet babaház
Június 4-én ünnepelte 2. születésnapját Lilibet, Harry herceg és Meghan Markle kislánya. Az alkalomból nagypapája, III. Károly egy különleges babaházzal akarta meglepni a kis hercegnőt, olyannal, amilyen anno a néhai II. Erzsébet királynőnek is volt, ám Harry megálljt parancsolt az édesapjának.

Noha ő maga 7 milliárd forintot érő kaliforniai ingatlanban él feleségével, Meghan Markle-lel és gyermekeikkel, Archie-val és Lilibettel, Harry herceg állítja, nem szerti a felesleges fényűzést. Ezért arra kérte apját, hogy a tervezettnél kevésbé drága ajándékot vásároljon Lilibet születésnapjára, mint amilyet szándéka szerint III. Károly adni szeretett volna kisunokájának.

Hogy a brit uralkodó elfogadta-e Harry kérését vagy ment a maga feje utn, nem tudni, az azonban biztos, hogy Károly király szakított néhai édesanyja szokásával, és nem tett ki a közösségi médiába nyilvános köszöntést unokája születésnapja alkalmából.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.