A buli mellé jó ételek és italok is kellenek egy fesztiválra

buli vásárlás fesztivál étel lidl
Zene, tánc, buli! Mire lehet szükség még egy fergeteges fesztiválon? Eláruljuk: jó ételekre, italokra és némi praktikumra! A zene, tánc, buli adottak, az utóbbiakra pedig a Lidl is gondolt, amikor megálmodta kimondottan a fesztiválokra létrehozott FesztMarket üzleteit. Remek minőség kedvező árakon egy csipetnyi kényelemmel fűszerezve – ezt kínálja a Lidl a Campus és a SZIN fesztiválon.

Mi is az a FesztMarket?

Ugye jó lenne, ha a fesztiválok alkalmával is kedvező árakon lehetne vásárolni? Nos, ez többé nem álom csupán, hála a FesztMarketeknek, ahol a Lidl 150-200 négyzetméteren kínál mintegy 300-400 terméket a fesztiválozóknak a megszokott minőségben, kedvező árakon. Több mint 30 féle friss zöldség és gyümölcs, helyben sült pékáruk széles választéka (például a tavalyi nagy kedvencek, azaz a kakaós csiga, töltött fánk vagy a fahéjas tekercs), készételek, grilltermékek (például pácolt csirke- és sertéshúsok, valamint grillkolbászok) és a fesztiválozáshoz szükséges nem élelmiszer jellegű, többek között ruházati termékek mind-mind megtalálhatóak lesznek ezekben az üzletekben.

Lidl FesztMarket - Remek minőség kedvező árakon Forrás: Lidl


A diszkontlánc igyekszik termékkínálatával mindenkinek kedvezni, így az egészséges és fenntarthatóbb táplálkozásba jól beilleszthető termékeket is elérhetővé teszi a FesztMarket üzletekben: a bio és vegetáriánus kínálat mellett kizárólag növényi alapú, vegán élelmiszereket, amilyen például a vegán kakaós keksz, a kókuszdesszert, vagy akár a vegán készételek.

S ha ez még nem lenne elég, a FesztMarketek mellett felállított Lidl aktivitási zónákban praktikus és kényelmes szolgáltatások egész sorát vehetik igénybe a résztvevők: például megmelegíthetik a vásárolt ételeket, grillezhetnek, de az igazi WOW-faktor, hogy a SZIN-en akár a Lidl profi szakácsát is megkérhetik arra, hogy a megvásárolt alapanyagokból készítse el kedvenc ételüket. Így kell kimaxolni a fesztiválélményt!

Lidl Plusz – a kedvezménydömping

A Lidl azonban nem csupán az ételekről és italokról gondoskodik. A fesztivál résztvevőinek számos programmal, nyereményjátékokkal és a SZIN-en külön DJ-vel, a chill zónában pedig babzsákokkal kedveskedik.

A Lidl Plus applikációban ráadásul a grillmenük és a fesztiválra szóló kuponok mellett egyéb kedvezmények is találhatóak! Nem is akármilyenek! Például

a Campus Fesztivál heti bérletét 4.000 forinttal, a SZIN szerdai és csütörtöki napijegyeit pedig 2.000 forinttal olcsóbban vásárolhatják meg

azok, akik érvényesítik az erre jogosító kuponokat. A helyszínen pedig még több kedvezmény, sőt bizonyos összeghatár felett ajándékok és egyéb nyeremények – Lidl brandingelt zoknik, cipők, pólók – is várják a regisztráltakat az aktivitási zónában található Gift Store-ban.

Rengetek kedvezménnyel és kuponnal várják a fesztiválozókat Forrás: Lidl

A Lidl másokra is gondol

A Lidl a fesztiválokon nem csupán a bulira és a kényelemre gondol, de nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra, a környezettudatosságra és a jótékonyságra is. Éppen ezért mind a FesztMarketeknél, mind az aktivitási zónákban szelektív szemétgyűjtőket helyez ki az áruház, és mindent megtesz az élelmiszer-felesleg minimalizálásának érdekében. Országos szinten zajló élelmiszermentési programjának szellemében a nyári kitelepülésein, azaz a Campus Fesztiválon, a Lidl Balaton-átúszáson és a SZIN-en megmaradt zöldségeket, gyümölcsöket és pékárut jótékonysági szervezeteknek adományozza, segítve ezzel a rászoruló családokat

Most már tényleg nincs más hátra, mint felkészülni a fesztiválokra – Campus: július 19-23., SZIN: augusztus 23-26. - és élvezni a zenét, a jó ételek és a fesztiválhangulatot, mindezt a Lidl kezdeményeivel felturbózva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.