Heti horoszkóp 2023. július 10-16.: Annyi a változás, hogy csak kapkodjuk a fejünket

heti horoszkóp nyár változás
A nyár kellős közepe a kikapcsolódás, a pihenés, a szabadság időszaka. Ennek ellenére az égi folyamatok igencsak sok változást jeleznek a következő napokban. Jegyet vált a héten a Mars és a Merkúr bolygó, melyek hatását bizonyosan érezni fogod. Mire érdemes a leginkább felkészülni? A horoszkópból kiderül.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)
Azzal indul ez a hét, hogy bolygód, a Mars átlép a Szűzbe. Emiatt óriásit esik a lelkesedésed, és elkezded sajnálni magad, mert sok munkád van. Szerencsére ez nem tart sokáig, mert a Merkúr az Oroszlánba lép kedden, és sokat javít az életkedveden. A hét második felében kapcsolódj be minél több beszélgetésbe, mert fontos információhoz juthatsz. Hétvégén válassz vizes programot.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)
Kedden, szerdán és csütörtökön lesznek számodra kedvező fényszögek az égen. Ez akkor is jó hír, ha dolgozol, és akkor is, ha már a szabadságodat töltöd. Senki és semmi sem képes felbosszantani. Ennek örömére fel kéne venned a telefont, és olyan emberrel beszélni, akivel a múltban nem sikerült zöldágra vergődnöd. Hétvégén keress csendes helyet, és csak bambulj! Ez pihentet most a leginkább.

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)
Örülhetsz, mert bolygód, a Merkúr kedden hajnalban belép az Oroszlánba, és azt javasolja, hogy utazz el! Ha nem tudsz azonnal indulni, akkor nézd meg a térképet, és találd ki, hova utazol ezen a nyáron! A szerda és a szombat kissé feszült napok lesznek. Ezekre a napokra ne időzíts fontosabb megbeszéléseket, mert nem lesz jó a vége! Vasárnap a vízben töltődhetsz fel a leggyorsabban.

Forrás: Thinkstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)
Vigyázz, mert hétfőn a Rák Merkúr szembekerül a Bak Plútóval. Akkor jársz jól, ha csendben maradsz. Amennyiben nem bírod ki, és mégis kinyitod a szád, olyasmi történik, ami vérig sért téged. Keddtől hagyatkozz a tényekre, és hagyd az érzelmeket! Hétvégén kedves meghívást kaphatsz. Magaddal tolsz ki, ha fáradtságra hivatkozva otthon nyalogatod a sebeidet. Mindenképpen mozdulj ki!

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)
Érdekes hatást vált ki Merkúr, amely kedden hajnalban belép az Oroszlánba. Ettől megered a nyelved, sőt kiereszted a hangodat. Figyelj, mert ez nem mindenkinek fog tetszeni. Egyesek szerint eddig is túl sokat járt a szád. Hidd el, jobban jársz, ha megválogatod, kivel osztod meg a gondolataidat. A hétvégéd akkor lesz szuper, ha elvonulsz a tömegtől, olvasol, zenét hallgatsz, lazítasz...

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)
Hétfőn belép a Mars a Szűzbe, és feltüzel téged. Itt az ideje, hogy kiállj magadért. Nem kell harcolnod az igazadért, elég, ha határozottan lépsz fel, és célirányos kérdéseket teszel fel. Mindegy, hogy a családodban vagy a munkahelyeden. A hét közepén meg fogsz lepődni, milyen gyorsan érsz el eredményeket. De ne bízd el magad! Ez a hétvége változatos lesz. Használd ki a lehetőségeket - írja az Astronet.

Az összes jegy heti horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.