Így fest ma a férfi, aki Forrest Gump gyerekkori énjét alakította: fotók

Michael Humphreys Tom Hanks kisfiú Forrest Gump casting
Bizonyára mindenki emlékszik a Forrest Gumpban Tom Hanks gyerekkori karakterére, akit Michael Humphreys alakított. A kisfiú azóta felnőtt, és Instaképeit látva biztosan nem jönnél rá, hogy ő volt a gyerek Forrest. 

A most 38 éves, Portlandben élő memphisi születésű színész nagyon aktív a közösségi oldalon, számos követője van. Tom Hanks fiatalkori énjének szerepére - állítólag cuki akcentusa miatt - 8 évesen, nyílt castingon választották ki, de nem sokáig színészkedett, Gumphoz hasonlóan ő is belépett az amerikai hadseregbe, négy évig szolgált ott.

A férfi egy interjúban elmondta, örül annak, hogy végül nem lett gyereksztár, ugyanis úgy véli, sokan nagyon rosszul jönnek ki abból. "Úgy gondolom, Hollywood nem egészséges a gyerekek számára, elveszi tőlük a gyerekkorukat. Én a saját utamat jártam és jól tettem" – idézi a PageSix.

Emlékszel még?

Ez talán a Forrest Gump 5 legmeghatóbb idézete.

Ha szívesen mégnéznéd, hogy festettek hollywoodi sztárok gyerekként, kattints a galériánkra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.