Slamposan fogsz kinézni, ha ezt a három dolgot viseled - Kerüld el őket!

kinézet divatszakértő nyár ruhadarab
Egy divatszakértő elárulta, hogy melyik az a három ruhadarab, amit el kell kerülnünk, ha nem akarunk slamposan kinézni. 

Mindenkinek megvannak azok a kényelmes nyári ruhadarabjai, amiket előszeretettel visel, azonban vannak olyan darabok, amiket érdemes elkerülni Amira Bessette divatszakértő szerint. Egyrészt azért, hogy ne keltsünk slampos benyomást, de a nem minőségi darabokkal egyéb probléma is akad.

Poliészter nyári ruhák

"Nem javaslom, hogy olyasmit viseljünk, ami 20%-nál több poliésztert tartalmaz. És azon kívül, hogy meglehetősen olcsónak tűnik, ez az anyag nem lélegző. Nem fogod jól érezni magad benne a forró nyári napokon" - mondta a szakértő.

Crocs papucs

"Szerintem a Crocsok csak akkor megfelelőek, ha kórházban dolgozol. Ha ápolónő vagy orvos vagy, és életeket mentesz, kényelmesnek kell lennie a viseletnek" - hívta fel a figyelmet Amira Bessette arra, hogy ezek a papucsok senki másnak nem valók.

Bodyk nadrággal

A szakértő szerint szintén nem elegáns, ha az alapvetően ruhák alá tervezett bodykat nadrággal viseljük, akkor semmiképp, ha a combkivágása magasabban kezdődik, mint a nadrág dereka.

@amira.bessette#elegantsummershoes#elegantsummersunglasses#howtolookexpensiveinsummer#elegantstaples♬ original sound - amirabessette

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.