Felröppentek a pletykák: ezért mondták le a budapesti bulit Johnny Deppék - Azóta a szlovák koncertjük is elmaradt

buli szlovák koncert Hollywood Vampires Johnny Depp zenekar
Ahogy megírtuk, egy órával a kezdés előtt mondták le budapesti koncertjüket Johnny Deppék. Annyit közöltek csupán, hogy nagyon sajnálják, és a jegyek árát visszatérítik; a rajongók aggódtak. Most azonban kiderült, a Hollywood Vampires szlovákiai koncertje is elmaradt, ott azonban meg is indokolták, miért. 

A zenekar az Instagramon tette közzé, hogy azért nem léptek fel, mert ahogy odaértek, látták, hogy az épület gyakorlatilag még nincsen készen. Hozzátették, úgy vélték, ez veszélyes rájuk és a közönségre nézve is, ezért nem álltak színpadra. Arról is írtak, felkavarta őket a helyzet, és remélik, visszatérhetnek. A Vampires leszögezte, hogy a magyar és szlovák koncert elmaradásának nincs köze egymáshoz.

A budapesti lemondással kapcsolatban az a pletyka röppent fel, hogy vagy Johnny Depp bokasérülése súlyosbodott, vagy túltolták előző este a bulit és a színész-zenész nem volt olyan állapotban, hogy színpadra léphessen - írja a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.