Kiheverte a válóper okozta traumát Amber Heard: "A színésznő megújult"

Forrás: MTI/EPA/Reuters Pool/Evelyn Hockstein -
Mallorca Amber Heard tárgyalás válóper függetlenfilm
Az elmúlt évek egyik legcsúnyább sztárválása kétségkívül Amber Heard és Johnny Depp nevéhez köthető. Fellebbezések, sárdobálás, rágalmazás... Minden volt, ami csak elképzelhető egy botrányos bírósági bontóper esetében, amíg 2022 végén megállapodtak: nem folytatták tovább harcot és Amber maga mögött hagyta Hollywoodot. 

Heard a válóper után eladta otthonát és Mallorcára, majd Madridba költözött lányával, Oonagh Paige-el

Amber Heard újra önmagára talált a válás után. Forrás: MTI/EPA/Reuters Pool/Evelyn Hockstein

A 2023 májusában a spanyolul már folyékonyan beszélő Heard egy TikTok-videóban azt nyilatkozta, úgy tervezi, Spanyolországban marad, nagyon szereti az országot, ám azt is hozzátette, vannak munkái a láthatáron, de konkrétumokat akkor még nem árult el.

Egy filmes forrás szerint Ambernek sokáig az volt a legfontosabb, hogy feldolgozza a válóper okozta traumákat. Akkor megsemmisültnek érezte magát, de már jobban van. Egy bennfentes pedig egyenesen azt nyilatkozta:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.