Cher eladja a La Gorce-szigeten fekvő hatalmas álombirtokát: fotókon az exkluzív otthon

álombirtok exkluzív otthon Cher La Gorce partszakasz
Eladja hatalmas, az amerikai egyesült államokbeli La Gorce-szigeten fekvő birtokát Cher. Az énekesnő még a kilencvenes években vette a házat, ám csupán 1993 és 1996 között élt ott, most pedig megválik tőle: már ha talál vevőt, aki kipengeti a nem kevés pénzt érte. 

Az 50 méteres partszakasszal rendelkező exkluzív otthonnak az egyik különlegessége, hogy a szigeten csupán harminc ingatlan található, a La Gorce-t pedig éjjel-nappal őrszolgálat figyeli, így szuperbiztonságos - írja a Business Insider nyomán a Mindmegette.

A La Gorce-szigeti birtokhoz 50 méter partszakasz is jár. Forrás: mediadrumimages/Become Legendary / Dina Goldentayer/mediadrumimages/Become Legendary / Dina Goldentayer/Mediadrumimages/Become Legendary

A háznak hat hálószobája és kilenc fürdőszobája van, a brazil tölgyfapadlós előcsarnok hatalmas belmagasságú: onnan két lépcső visz fel a felső szintre, ezáltal úgy fest, mint egy palota.

A ház hatalmas belmagasságú, nappaljából két lépcső visz fel az emeletre. Forrás: mediadrumimages/Become Legendary / Dina Goldentayer/mediadrumimages/Become Legendary / Dina Goldentayer/Mediadrumimages/Become Legendary

A ház konyhája is gigantikus méretű és nincs olyan igény, amit ne elégítene ki: akár több séf is dolgozhat egyszerre benne.

A konyha is hatalmas, a közepén konyhaszigettel. Forrás: mediadrumimages/Become Legendary / Dina Goldentayer/mediadrumimages/Become Legendary / Dina Goldentayer/Mike Ruiz

Cher az ingatlanért 42,5 millió amerikai dollárt (átszámítva: 15 milliárd forintot) kér.

A ház közösségi terei is lenyűgözőek: pompa és luxus mindenütt. Forrás: mediadrumimages/Become Legendary / Dina Goldentayer/mediadrumimages/Become Legendary / Dina Goldentayer/Mediadrumimages/Become Legendary

Hogy miért válik meg a háztól az énekesnő, nem tudni, de valószínűleg a kihasználatlanság lehet az oka.

A 76 éves Cher a legutóbbi hírek szerint szakított fiatal, rapper kedvesével, akivel márciusban mutatkozott először a nyilvánosság előtt egy Versage-bemutatón.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.