Smink nélkül, cigarettával a szájában fotózták le Kate Mosst - Az egykori modell halvány árnyéka önmagának

Kate Moss cigaretta dohányzás
Hosszú idő után ismét cigarettával a kezében kapták lencsevégre Kate Mosst. A brit szupermodellről eddig azt lehetett tudni, hogy évekkel ezelőtt leszámolt a dohányzással, de most úgy tűnik, mégsem sikerült elengednie. 

Kate Moss az egyik legismertebb híresség, aki hosszú ideig dohányzott, és nyíltan vállalta ezt. Azonban Moss 2015-ben úgy döntött, hogy leteszi a cigarettát, miután orvosa figyelmeztette arra, hogy ha nem hagyja abba, az élete múlthat rajta. Egy ideig úgy tűnt, hogy megfogadta a szakember javaslatát és leszámolt káros szenvedélyével, de néhány nappal ezelőtt ismét cigarettával a kezében fotózták le - írja a Daily Mail.

Lebukott! Ismét dohányzik Kate Moss Forrás: AFP/Angela Weiss

A 49 éves szupermodellt egy családi ebéden látták smink nélkül és cigarettával a kezében vigyorogva Cecconi Mayfair-i étterme előtt. Nem túlzás, ha azt állítjuk, Moss felismerhetetlen, halvány árnyéka régi önmagának.

A kép megtekintéséhez kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.