Egészségtudatos választás megfizethető áron: újabb termékekkel bővült a Lidl saját márkás termékcsaládja

Forrás: AdobeStock -
Lidl Pikok Pure húskészítmény termékcsalád
A Lidl rendkívül népszerű a vásárlók körében, ami nem is csoda, hiszen széles választékuk, az új trendekre való gyors reagálásuk és a termékeik kiváló ár-érték aránya mind-mind a tökéletes vásárlói élményt szolgálják. Az áruházlánc szenvedélyesen hisz abban, hogy az igazi minőség nem feltétlenül jár magas árral, és saját márkás termékeik megalkotásában rejtőzik a valódi siker kulcsa.

Mi az a Pikok Pure?

Az egészséges és kiegyensúlyozott étrend előmozdítására, az egészséges táplálkozásba illeszthető termékkínálat folyamatos fejlesztésére különös figyelmet szentel a Lidl. Ebből az elkötelezettségből született meg 2019-ben a Pikok Pure termékcsalád. Ezek a termékek tartósítószerektől és ízfokozóktól mentesek, ami nagyszerű megoldást kínál a megváltozott és tudatos fogyasztói igényekre. Az elmúlt négy év során egyedi, magas hozzáadott értéket hordozó termékkínálat és brand épült fel.

A Pikok Pure márka küldetése, hogy a legmagasabb minőségű és hozzáadott értékű termékeket kínálja a vásárlóinak, ezzel elősegítve egészséges táplálkozásukat. A siker titka abban rejlik, hogy megfelelő alapanyagokból és receptekből olyan ízletes és elérhető árú termékeket hoztak létre, amelyek mesterséges anyagok és ízfokozók nélkül is kiváló ízélményt nyújtanak, és tökéletesen illeszkednek az egészségtudatos étrendbe.

A Lidl támogatja az egészségtudatos táplálkozást Forrás: AdobeStock

Tökéletes választás mindenki számára

A speciális táplálkozási igényekkel élők is megtalálhatják a számukra megfelelő terméket, hiszen a kínálatban a cukor-, glutén- és egyéb allergéntől mentes termékek is helyet kaptak. A Pikok Pure húskészítmények a kiegyensúlyozott és változatos étrend alkotói, ugyanis kiemelkedően magas hústartalommal rendelkeznek és nagyon fontos teljes értékű fehérjeforrások. A 14-16 százalékos fehérjetartalom mellett számos létfontosságú vitamin és ásványi anyag forrásai is, például többféle B-vitamint, továbbá A- és D-vitamint tartalmaznak . Az ásványi anyagok közül pedig a vas, a kalcium, a foszfor, a nátrium, a cink, a réz, a mangán és a szelén is megtalálható bennük.

A változatos ízvilágban mindenki megtalálja a számára tökéletes opciót. Mindegyik termék a természetes ízélményre helyezi a hangsúlyt, így a szalámi- és kolbászkínálat darabjai füstaroma használata helyett hagyományos füstöléssel és szárítással készülnek.

Új termékekkel bővült a Pikok Pure család Forrás: Lidl

Folyamatosan bővülő kínálat

A termékcsalád kínálata folyamatosan bővül, jelenleg négy új taggal gazdagodott - Pikok Pure Szívsonka, Pikok Pure Sertés szalámi marha hússal, Pikok Pure Stifolder, Pikok Pure Sertésmájas - így összesen 16 különböző Pikok Pure termék közül választhatnak a vásárlók. A legújabb termékek olyan innovációk, melyek többek között a magyar konyha páratlan ízvilágát hordozzák magukon. A termékek a Lidl áruházak polcain jól láthatóan egy csoportban helyezkednek el.

Elismerések

Annak ellenére, hogy a Pikok Pure egy viszonylag új brand, jelentős sikereket ért el. A bevezetés évében a termékcsalád elnyerte az Érték és Minőség Nagydíjat, amely annak köszönhető, hogy a márka bevezetése és a termékfejlesztések során elsősorban arra koncentrált a vállalat, hogy a lehető legmagasabb minőséget kínálja az egészségtudatos fogyasztói szegmens számára. 2022-ben és 2023-ban elnyerte a Superbrands elismerést is, a Pikok Pure parasztkolbász pedig az ÉMIN díjat 2023-ban.

Fedezd fel a Pikok Pure termékek változatos világát a Lidl áruházaiban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.