Ekkor döntötte el a világhírű énekesnő, hogy válni akar: "Az elköteleződésünk traumákból fakadt"

Miley Cyrus Liam Hemsworth válás döntés Glastonbury Fesztivál
Miley Cyrus őszintén beszélt Liam Hemsworth-szel való szakításáról. Elmondta, mikor jött rá arra, hogy vége a házasságának.

Miley Cyrus 2019-ben Glastonbury Fesztivál headlinere volt. A rendezvényen jött rá, hogy a házassága Liam Hemsworth-szel tönkrement.

"A Glastonbury júniusban volt. Ekkor jöttünk rá Liammel, hogy a házasság melletti elköteleződésünk traumákból fakadt - természetesen szerelemből is, hiszen akkor már 10 éve együtt voltunk" - mesélte az énekesnő egy interjúban, amiben az új klipjéről is kérdezték.

Miley Cyrus Forrás: Getty Images/2023 Getty Images/Arturo Holmes

Miley 2018 decemberében ment hozzá Liam Hemsworth-höz, az esküvő előtt azonban nagy veszteség érte őket. 2018 novemberében leégett a házuk, ezt a traumát pedig megpróbálták feldolgozni amilyen gyorsan csak lehetett, ez vezetett a gyors házasságkötéshez - írja a Page Six.

"A show napján döntöttem el, hogy ez a kapcsolat működik így tovább" - folytatta Miley, aki elárulta azt is, hogy rendkívül nehéz volt számára a történtek után színpadra állni. "Ez egy újabb pillanat volt az életemben, amikor a munkát a magánéletem elé helyeztem. Ezért annyira fontos számomra, hogy ez többé ne történjen meg. Az embernek kell az első helyen állnia."

Miley Cyrus és Liam Hemsworth - 2018 decemberében házasodtak össze Fotó / Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.