Különleges sportcipőt dobott piacra a Porsche 911 hatvanadik születésnapjára a Puma

Forrás: newsroom.porsche.com -
Porsche Porsche 911 S / T Puma születésnap sportcipő
A Porsche egy igazán különleges modellel ünnepli a 911-es modellsorozat 60. születésnapját: a kerek évforduló alkalmából kétféle sportcipő készül a Puma közreműködésével. Az egyiket az 1972-es Porsche 911 S(T) inspirálta, a másikat a modern Porsche 911 S/T, amelyből csak összesen 1963 pár készül. 

Az egyik lábbeli modern formát kapot, a Shore Blue Metallic fényezés szürkéskék színét utánozza, konyak barna belsővel kombinálva. Az egyik lábon piros, a másikon fekete fűzővel húzhatjuk a lábunkra. A sarokrésznél a Porsche felirat is helyet kapott, és a nyelven ott a 63-as szám, utalva a 911 születési évére, 1963-ra. Pont ennyi, azaz 1963 pár készül belőle és ezt nem lehet külön megvásárolni, ezeket a limitált számban készülő sportkocsi vásárlói kapják - írja az Autó-Motor.

A Porsche 911-es modellsorozat 60. születésnapját ünnepli, az évforduló alkalmából kétféle sportcipő készül a Puma közreműködésével Forrás: newsroom.porsche.com

A másik egy klasszikusabb stílusú, világoskék színű cipő, szintén piros és fekete fűzővel. A felsőrész anyaga bőr, illetve velúr, a nyelven pedig a 911-esre és a 60. évfordulóra utaló logót helyeztek el. A színösszeállítás az 1972-es Porsche 911 S/T GT-versenyautóra utal, annak 56-os rajtszáma került a cipő sarkára is. Ebből 1972 párat gyártanak, amelyet majd a Porsche Múzeum boltjában és a Porsche és a Puma webáruházában meg lehet majd vásárolni. A vétel egyelőre nem ismert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.