Tíz százalék esélye volt, hogy teherbe essen, majd négyes ikreket szült a floridai édesanya

Forrás: Raquel Tolver / SWNS/Raquel Tolver / SWNS/Raquel Tolver / Swns -
ciszta négyesiker orvos Raquel Tolver petefészek
A 33 éves Raquel Tolver 2022 októberében tudta meg, hogy várandós, miután első gyermeke születését követően több mint egy évig próbált teherbe esni. Az orvosok szerint 10 százalék esélye volt annak, hogy újra babája legyen, így nagyon meglepődött azon, hogy négyes ikreket vár.

A 33 éves Raquel Tolver policisztás petefészek-szindrómában szenved, ezért már az is csodaszámba ment, amikor megszületett első gyermeke, a most hároméves Dreyson. Az édesanya mindenképp szeretett volna fiának kistestvért, ám mivel nem esett teherbe, újra kivizsgálták,

Az orvosok ekkor felfedeztek egy cisztát, amely elzárja a petefészkét, és azt mondták, hogy ez szinte lehetetlenné tenné az újbóli teherbeesést és maximum 10 százalékot jósoltak neki.

18 hónap próbálkozás után azonban Raquel terhességi tesztje pozitív lett, majd hetekkel később egy vizsgálat kimutatta, hogy valójában négyes ikreket vár, amin teljesen ledöbbent.

Raquel magzatvize 22 hetesen kezdett elfolyni, de mivel az nagyon korai időpont lett volna a szülésre, az orvosoknak sikerült még három hétig benttartaniuk a babákat,

akik 2023. március 17-én születtek meg és a Bryson, Amaya, Royce és Denzel nevet kapták.

Bryson, Amaya, Royce and Denzel, a csodaikrek Forrás: Raquel Tolver / SWNS/Raquel Tolver / SWNS/Raquel Tolver / Swns

Az azóta már főállású édesanya és a babák hónapokig kórházban voltak, ám mára hazatérhettek az otthonukba. Ami velünk történt, csoda - emlékezett vissza Raquel, és elmesélte, az orvosok először három embriót láttak a méhében, majd kiderült, hogy négyen vannak.

Az ikrek és a nagy tesó Forrás: Raquel Tolver / SWNS/Raquel Tolver / SWNS/Raquel Tolver / Swns

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.