Heti horoszkóp 2023. december 11-17.: a hét közepére minden jegy magára találhat

Forrás: Shutterstock -
heti horoszkóp csillagjegy nyilas újhold
A Nyilas újhold minden csillagjegy életében érezteti a héten a hatását, de természetesen leginkább a jegy szülöttei lesznek rá különösen fogékonyak, akár új terveket, célokat is kitűzhetnek. A velük szembenálló Ikrek most a tanulásra helyezheti a hangsúlyt. Heti horoszkóp következik. 

Mozgalmas hétnek nézünk elébe, annál is inkább, mert aki eddig nem, most már az is karácsonyi lázban ég. A Kos a hétközepén felszabadulhat, a Bikának azonban tanácsos követnie a bevált utakat, módszereket, neki most nem szabad elszállnia. Az Oroszlánnak nehezére esik majd koncentrálnia, a Rák pedig sokszor érzi magát szerencsétlennek, pedig semmi oka rá, nem szabad hagynia, hogy mások elbizonytalanítsák. A Baknak hatékonyságot ígérnek a csillagok, a Halak pedig a legjobban akkor járnak, ha kimozdulnak.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

A hét fénypontja kétségtelenül a szerda hajnali Nyilas újhold lesz. Bár ez kicsit képzavar, hiszen újholdkor a Hold elsötétül, alig látszik belőle valamit. A Földről nézve a Nap nem világítja meg. De az elsötétülés után kezd nőni, és egyre fényesebb lesz. Neked ez a fény az alagút végén. Akkor is, ha nem látod sötéten a jelent és a jövőt. Hétvégén a Vízöntő Hold bohém programra csábít. Ne állj ellen!

tánc diszkó fiatal nő buli szórakozás Forrás: Shutterstock

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Te maradj a jelenben! Akkor is, ha a többiek folyton a jövő hétvégi ünnepekről beszélnek! Óriási hibát lehet elkövetni, ha valaki elkalandozik, épp emiatt lehetnek kisebb-nagyobb koccanások az utakon, hibák a munkában. Téged nem fenyeget ilyesmi, mert józan ember vagy, ráadásul csütörtökön és pénteken szerencsés konstellációk védenek. A hétvégéd nem látszik ilyen szerencsésnek...

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Kapkodni fogod a fejed ezen a héten. Rengeteg emberrel lesz dolgod, mindegyik fajsúlyos, komoly hatással lesz rád. Érdemes tanulni tőlük, de senkit sem kell utánoznod. Nem biztos, hogy jó példát mutatnak, de lehetséges, hogy a hibáikból tanulhatsz. Különösen szerdán, újhold napján. A hétvégéd vidámnak és eseménydúsnak ígérkezik. Tuti, hogy nem fogsz unatkozni...

A többi jegy heti horoszkópját itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.