"Hivatásom: a kamaszok, szenvedélybetegek, kapcsolati problémákkal küzdők ,iskolai nehézségektől szenvedő gyermekek megsegítése."

1982-85 között közalkalmazottként dolgoztam műtősként, szülészsegédként, műtéti másodasszisztensként és képesítés nélküli pedagógusként is. 1985-89 között a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Tanárképző Főiskola nappali tagozatán végeztem oligofrénpedagógia-pszichopedagógia szakon, kitüntetéses oklevéllel. Főiskolai éveim alatt képzettséget szereztem még a "Családgondozás mint szociális gondozói tevékenység", valamint a  "Hivatásos pártfogói és utógondozói tevékenység" területein is. 

Jelenleg a gödöllői Egyesített Pedagógiai Szakszolgálat munkatársa vagyok. Rendszeresen vezetek tréningeket és trénerképzéseket. Vállalok szülő-, család- és párterápiákat. Oktatási-nevelési intézményekben tartok ismeretterjesztő előadásokat, illetve tematikus beszélgetéseket pedagógusokkal és szülőkkel-nevelőkkel egyaránt.

Boldoggá tesz, ha együtt lehetek azokkal, akiket szeretek, a színház, az élő természet csodálása, az autóvezetés, találkozás és beszélgetés olyan emberekkel, akikkel jó ezeket csinálni, zenét hallgatni vagy a csöndet, enni-inni és mindemellett sokat nevetni és nevettetni.

E-mail címem: majsailaszlo@gmail.hu