fogorvos száj szakértő fog szájsebészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dr. Németh Bálint fő szakterülete a szájsebészet és az implantáció.

2003-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán mint fogorvos. A diploma megszerzése utána a Semmelweis Egyetem Szájsebészeti Klinikájára kerültem, ahol több mint 4 évig dolgoztam. Ez idő alatt Fog- és Szájbetegségek, majd Dento-Alveoláris Szájsebészeti szakvizsgát tettem. Tanulmányaimat ezek után is folytattam, évente legalább kétszer veszek részt külföldi továbbképzéseken, konferenciákon. Legutóbb Svájcban jártam a Berni Egyetem továbbképzésén, ahol mesterdiplomát szereztem arcüregemelés és csontpótlási technikákból, illetve esztétikai implantációból.

Jelenleg magánrendelőmben dolgozom, ahol a legkorszerűbb technológiákkal és anyagokkal igyekszem ellátni betegeimet. Fő szakterületem a szájsebészet és az implantáció, de természetesen a fogászat minden területével foglalkozom.

Magánemberként és orvosként is azt tapasztalom, hogy az emberek többsége retteg a fogászattól. Ez főleg abból adódik, hogy a legtöbben csak akkor fordulnak szakemberhez, ha már komoly a baj. A gondos szájápolás mellett - ha legalább félévente meglátogatnánk a fogorvosunkat - a legtöbb probléma megelőzhető vagy idejében orvosolható lenne.

Dr. Németh Bálint weboldalai:


www.yourdentist.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.