Most, hogy kitavaszodott és virágba borult még a legszürkébb nagyváros is, szakíts te is az unalomtól beszürkült bézzsel, a fáradt szürkével, a borús tengerészkékkel és az agyonkoptatott feketével.

 Tavaszra a tervezők nemcsak izgalmas színekkel rukkoltak elő - mint az élénk zöldek, ciklámenek és narancsok, hanem még ennél is vadabbul párosították őket. Ők zöld utat adtak, mi pedig örömmel szemezgettünk a legtrendibb színkombók között.

A szezon talán egyik legizgalmasabb párosítása a kék és a narancs, amely nemcsak különböző darabok párosításánál jelent meg, hanem az anyagmintákban is ezek a színek izgatják a szemünket. Ha nem szereted a harsány árnyalatokat, válaszd a napszítta narancssárgát és a világoskéket. A mi kedvencünk a sötétkék és az élénk narancs összeházasítása.


Még több színes ruha képgalériánkban! Katt ide!

Barna, bézs. Kimondva sem a legizgalmasabb szavak, rájuk nézve pedig egy csapásra elillan a tavaszi hangulatunk. Külön, külön! A kettő együtt viszont kifejezetten trendi és elegáns lehet, ha a barna mellé megfelelő arányban adagoljuk a finom bézst. Nekünk legjobban a fele-fele arány jön be, de a sok bézs, kevés barna kombinációt is szeretjük.


Még több színes ruha képgalériánkban! Katt ide!

Narancs, okker, fukszia. Külön-külön is vibrálnak, együtt viszont nemcsak rád fognak hatni, hanem mindenkire, aki rád néz. A papagáj-szindróma elkerülésére mindig válassz egy alapszínt, amihez csak finoman adagold a másik kettőt.


Még több színes ruha képgalériánkban! Katt ide!

Nagy kedvencünk a Victor & Rolf és az Issa 2011-es tavaszi kollekcióiban felvonuló pink, hűvös karibizöld és fekete párosítása. A fekete első hallásra talán túl keménynek tűnik ehhez a két színhez, de biztosíthatunk róla, hogy nem így van. A fekete pont az a józanság, amire a másik két szélfútta árnyalat mellé szükség van.


Még több színes ruha képgalériánkban! Katt ide!

Kék és barna? Igen, miért ne! A kék és a barna - legyen mindkettő sötét vagy éppen világos - szinte kiabálnak egymásért. Összeboronálásuk pedig a legnagyszerűbb dolog, ami két színnel történhet. Nem is ellenkezünk.


Még több színes ruha képgalériánkban! Katt ide!

Lakatos Márk átalakít: Visszafogott anyukából dögös-vörös bombázóhttp://www.life.hu/legytrendi/20110426-lakatos-mark-atalakit-4-kocsany-rita.html A nyár legfeltűnőbb színei - ahogy a sztárok viselikhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110421-a-tavasz-legfeltunobb-szinei-ahogy-a-sztarok-viselik.html Magyar tervezők álmodták meg Kate Middleton esküvői ruhájáthttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110421-magyar-tervezok-almodtak-meg-kate-middleton-eskuvoi-ruhajat.html A filmtörténet 8 legkülönlegesebb menyasszonyi ruhájahttp://www.life.hu/life/legytrendi/hautecouture/20110421-a-filmtortenet-8-legszebb-menyasszonyi-ruhaja.html Őrült divatfotósok botrányos képeihttp://www.life.hu/legytrendi/20110420-orult-divatfotosok-botranyos-kepei.html