mézeskalács sütés karácsony advent otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén készítsd el egy kicsit másképp megszokott a karácsonyi süteményeket, köztük s mézeskalácsot. Gondoltad volna hogy gyömbérrel vagy reszelt narancshéjjal is finom?

Szakíts a hagyományokkal

Ha már unod minden évben ugyanazt az adagnyi mézeskalácsot elkészíteni, idén variálj egy kicsit az ízeken és formákon: a megszokott fahéj és szegfűszeg mellett próbáld ki a gyömbért, a reszelt citrom- vagy narancshéjat, a mandulát, vagy az aszalt gyümölcsöket a tésztában, vagy különböző ízes mázakat a kész süteményeken: egy finom citrommáz nemcsak szépen dekorál, de izgalmassá is teszi a süteményt. Ha idén valami igazán merész ízzel próbálkoznál, próbáld ki a rumos-kakaós mézeskalácsot: meglepően finom!

Thinkstock
Kiverte a biztosítékot a karácsonyi reklámhttp://www.life.hu/szorakozz/20131121-kiverte-a-biztositekot-a-kmart-uzletlanc-karacsonyi-boxernadrag-reklamja-video.htmlBudapest szerepel egy brit karácsonyi reklámbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131118-budapest-szerepel-a-debenhams-brit-aruhaz-karacsonyi-reklamjaban.htmlKezdhetsz készülődni, közeleg a karácsony!http://www.life.hu/szorakozz/20131114-a-lifehu-programajanloja-november-kozepen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.