Ezek a csillagjegyek a legtüzesebbek - Te is köztük vagy?

Forrás: Shutterstock -
szenvedély csillagjegy tüzes horoszkóp csábító magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtüzesebb csillagjegyek bármit képesek bevetni, szenvedélyesek és energikusak. Cikkünkben megtalálhatod, hogy melyek ezek az állatövi jegyek. Vajon te is köztük vagy?

A tüzes csillagjegyek számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkeznek. Például ők a leglelkesebbek, nagyon nyitottak az újdonságokra, bámulatos szenvedéllyel élik az életüket, és szinte mindig pozitív példát mutatnak. De ha akarnak, könnyen elcsábítanak és az ujjuk köré csavarnak.

No, de lássuk a 4 legtüzesebb csillagjegyet:

Kos

A Kos jegy szülötte elképesztően szenvedélyes, impulzív, eltökélt. És nagyon független is. A Kos elbűvölő, nagyon vonzó személy és a legtüzesebb szerető. Magabiztossága, konoksága állandó mozgásban tartja, mert nem alkuszik meg: addig megy, amíg el nem ér mindent, amit az életben akar. Ez a belső tűz teljesen ellenállhatatlanná teszi őt mindenki számára.

Halak

Bár a Halak inkább visszafogottnak és introvertált személyiségnek tűnik, mégis roppant szenvedélyes és érzelmes, mitöbb kapcsolataiba szeret beleadni apait-anyait. Mindig tudja, hogy hogyan lobbanthatja fel a lángot, legyen szó apró figyelmességekről, egy finom vacsoráról, vagy éppen a hálószobai intimitásról. Társa szerencsés, uhiszen a jegy szülötte nem csapong, nem keresi máshol a boldogságot, hűséges típus, így ebből a szenvedélyből csak ő fog kapni élete végéig. A Halaknak nincs szüksége ugyanerre a partnerétől, ugyanis ő maga igyekszik megteremteni a felfokozott hangulathoz szükséges körülményeket.

Forrás: Shutterstock

Rák

A Rák az egyik legérzelmesebb csillagjegy, így nem csoda, hogy a szenvedélyt és a vágyat fokozottabban éli meg, mint mások. Mindig figyel az apró részletekre, szereti, ha minden tökéletesen alakul. Sajnos, könnyen ki tud zökkenni, főleg akkor, ha úgy érzi, hogy partnere nem elég figyelmes, nem foglalkozik vele. Ahhoz, hogy felkeltse az érdeklődést, szeret játszmákba bonyolódni, ami felkavarja az állóvizet. Nem könnyű vele, hiszen olyan szeretet-és szenvedélyigénye van, hogy ember legyen a talpán az, aki képes teljesíteni. Furcsán hangzik, de egy Rák és egy másik Rák találkozása eget rengető érzelmi fellángolás lehet.

Öt csillagjegy, akik gyorsan beleunnak a kapcsolatukba. Ezek azok.


Bika

A Bika nagyon csendesnek tűnik, de mint tudjuk, alamuszi nyuszi nagyot ugrik! Tisztában van adottságaival, teste és lelke egyensúlyban van, sőt, a csábítás hatalmas mestere. Szenvedélyességét és érzelmességét magabiztosságának és önbizalmának köszönheti, amiben nem kevés munka van. Bárkit képes levenni a lábáról, ehhez csupán egy apró mosolyra, vagy egy kedves érintésre van szüksége. Az ellenkező nem nagyon nehezen tud neki ellenállni, így nem ritka, hogy szerelmi háromszögekbe keveredik; de valójában ezt ő igencsak élvezi, hiszen úgy érzi, hogy ő mindenkinél jobb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.