5 csillagjegy, akiknek ajándékozással tudod kifejezni a szerelmed

Forrás: Shutterstock -
csillagjegy ajándék horoszkóp magazin szeretetnyelv
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csillagjegy hatással van személyiségünkre, így arra is, ahogyan kifejezzük másoknak a szeretetünket. Felszínesnek tűnhet, ha valakinek az ajándékozás a szeretetnyelve, de néhány jegynél tényleg csak akkor lehetsz befutó, ha valamilyen fantasztikus meglepetéssel rukkolsz elő.

Ha olyan vagy, aki minden alkalommal a tökéletes ajándékot keresi, és aki mérhetetlenül elégedett, ha örömet okozhat másoknak, akkor a szeretetnyelved minden bizonnyal az ajándékozás lesz. Cikkünkben azokat a csillagjegyeket mutatjuk be, akiknek így tudod a leghatásosabban kifejezni a szerelmed.

Bika

A Bika jegy szülöttei figyelnek a részletekre, kiváló ízlésük van, és ezeket a tulajdonságokat az ajándékozásban is nagyszerűen tudják kamatoztatni. Az esetek többségében olyan ajándékot sikerül választaniuk, amivel pontosan beletrafálnak a másik ízlésébe. Számukra nincs annál nagyobb öröm, mint ha a meglepetésük végül jól sikerül. Ám a Bikáknak nehéz lesz ajándéktárgyat választani, mert magasak az elvárásaik, így csak óvatosan az ajándékvásárlással.

Mérleg

A Mérlegek egyaránt szeretnek ajándékot adni és kapni is. Képesek az utolsó pillanatig várni, hogy beszerezzék a tökéletes ajándékot, ám végül rendkívül nehezen hoznak döntést és a végtelenségig tudnak dilemmázni. Az ötleteket mindig összegyűjtik, és általában már jó előre tudják, hogy a következő két szülinapon mivel fogják meglepni szívük választottját. A Mérleg jegy szülöttei nagyon szeretnek ajándékot kapni, különösen, ha romantikus meglepetésről van szó. Számukra fontos, hogy a szerelmük kedves gesztusokkal is kifejezze az érzéseit, így egy hatalmas csokor rózsával náluk nyert ügyed van.

Forrás: Shutterstock

Oroszlán

A csillagjegy szülöttei az ajándékozás minden momentumáért odavannak, a meglepetés beszerzésétől kezdve odáig, hogy milyen arcot fog vágni az illető, akit szeretnének meglepni. Jellemző rájuk, hogy pazar ajándékot választanak, azaz legyen minél nagyobb, káprázatosabb, extrább, annál jobb. Olykor úgy tűnhet, hogy szerelmük nagyságát méregdrága ajándékokkal akarják kifejezni, pedig erről szó sincs. Az Oroszlán jegyűeknek sokkal fontosabb, hogy a meglepetés szívből jöjjön, és nem is várják el, hogy a párjuk minden vagyonukat rájuk költse.

Nyilas

A Nyilasok szeretnek az utazásaik alkalmával is ajándékot vásárolni, hogy tudd: ő, bárhol is jár, mindig gondol rád. Imádnak meglepetést adni, és rájuk igazán jellemző, hogy az anyagi kérdésekkel cseppet sem foglalkoznak. Ha egy Nyilas jegyű személyt szeretnél megajándékozni, akkor sokkal jobban értékel egy élményt vagy egy programot, mint bármilyen ajándéktárgyat. Leírhatatlan örömöt fog érezni, ha befizeted egy főzőtanfolyamra, sporteseményre, koncertre, vagy bármilyen szabadtéri programlehetőségre.

Bak

Az élet számos területén a Bak jegy kiszámítható csillagjegynek számít, de épp emiatt szeretnek olyan ajándékot választani másoknak, amire az illető egy cseppet sem számít. Ám, amikor róluk van szó, akkor tudat alatt olyan ajándékra vágynak, amellyel mások szeretete kézzelfoghatóvá válik. Nemcsak akkor különleges egy meglepi, ha adják, hanem akkor is, ha ők kapják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.