Hogyan utasítasz vissza valakit? - A csillagjegyed elárulja

Forrás: Shutterstock -
asztrológia csillagjegy horoszkóp magazin csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahány ember, annyiféle visszautasítás létezik. De  általánosságban vajon mi jellemző a csillagjegyekre, ők hogyan mondják meg, ha nem érdeklődnek a másik iránt? A cikkből kiderül.

BAK

A Bakra sajátos természetére jellemző, hogy nem veszi túlzottan a szívére, amikor kikosaraz valakit. Kerek perec megmondja, mit szeretne, kimondja, ha valami nem működik, hiszen az egyenes beszéd híve.

VÍZÖNTŐ

Amikor a Vízöntő visszautasít valakit, azt nagyon átgondolja előtte. Többször megfontolja, hogy jó döntést hoz-e, de végül kis hezitálás után megteszi.

Forrás: Shutterstock

HALAK

Bármilyen romantikusak is a Halak, soha nem lennének tapintatlanok, ha valaki érdeklődést mutat irántuk. Ha valakit visszautasít egy Halak csillagjegyű személy, nem lehet rá igazán haragudni, hiszen nagyon gyengéden teszi azt. Olyan mondatokat használ, mint: "Ez nagyon kedves tőled, és nagyszerű ember vagy. Bárcsak Ámor nyila engem is ugyanúgy eltalált volna, mint téged."

KOS

Mivel a Kos nagyon spontán és impulzív, kiböki az első szót, ami eszébe jut. Nem gondolkodik, csak mondja a dolgokat. Meglehetősen arrogánsnak tűnhet – és hülyének nézhet másokat. Olyan mondatokat használhat: "Ó, akarsz velem járni? Ne is álmodj róla!"

BIKA

A Bikák mindig kimondják, hogy mit gondolnak, de előtte jól becsomagolják, nehogy megbántsanak a szavaikkal valakit. "Nagyon kedves vagy, de sajnos nekem nem jössz be. Legyünk inkább barátok!"

IKREK

Az Ikrek általában nehezen tudják kommunikálni az érzéseiket. Nem tudják megfogalmazni, hogy nem elég erősek az érzelmeik a másik irán,t ezért csak annyit mondanak, hogy: "Elnézést, talán legközelebb!" Ezekkel a szavakkal gyorsan nevetségessé válhatnak.

RÁK

A Rák csillagjegy szeret titokzatos lenni. Ezért nem utasítja vissza elsőre az iránta érdeklődő embert, viszont, amint komolyra fordulna a helyzet, egyből kihátrál és indokot keres arra, hogy miért nem ér éppen rá: "Hmm, jól hangzik veled egy kávé... de még annyi dolgom van a héten!"

OROSZLÁN

Bocsánat, kedves Oroszlánok, egy kicsit önelégültek vagytok. Szeretitek hallani,amikor az emberek udvarolnak nektek. Példa: "Szerintem édes, hogy hozzám mertél szolni. De valószínűleg magad is tudod, hogy soha semmi nem lesz közöttünk!"

Forrás: Shutterstock

SZŰZ

A Szűz egyrészt szeret kritizálni, másrészt nagyon fel tud vidítani másokat. Ami ezután kijön egy visszautasításból, az valami ilyesmi: "Én elég laposnak érzem a kettőnk között lévő kapcsolatot, de mással biztos jobban fog alakulni."

MÉRLEG

Bájos és kreatív: ez jellemző a Mérlegre. Hosszú gondolkozás után egy ilyen visszautasítást fogalmaz meg: "Hú, nem gondoltam volna, hogy egy hozzád hasonló ember érdeklődni fog irántam. Csak most nem alkalmas, most a munkámra szeretnék koncentrálni, és ebbe nem fér bele egy párkapcsolat."

SKORPIÓ

A Skorpiók sokat várnak a környezetükben élőktől. Emiatt meglehetősen igényesek, amikor udvarolnak és ha a visszautasításról van szó. Kedvesen megmondják a partnerüknek, hogy nem ő az elképzelésük.

NYILAS

A Nyilas őszinte ember. Annyira őszinte, hogy nem gondolja túl a dolgokat.:"Sajnálom, de én nem azt érzem, amit te" - ez egy tipikus Nyilas visszautasítás. Egyértelmű, de udvarias.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.