Napi horoszkóp (2022. augusztus 29.): a Nyilas szárnyal, a Mérleg jó híreket kap

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mérleg jegyében járó Hold és Merkúr egyensúlyt és békét hozhat a kapcsolatainkba, ugyanakkor nem mindenkihez passzol ez az energia. Napi horoszkóp következik hétfőre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint a Hold a Mérlegben együttáll a Merkúrral, ez veled nem igazán passzol. Neked túl sok az a körülményeskedés, amit mások csapnak, fontosabbnak tartod a kertelés nélküli őszinteséget. Fogd vissza az indulataidat!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Remek napod lesz, ha sikerül túljutni a kezdeti nehézségeken. Bosszantó körülmények adódhatnak ugyanis, de szerencsére segítőd is jócskán akad. Végül igencsak jó hangulatban zárod a napot.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Vitákra számíthatsz a mai napon a kollégáiddal. Szerencsére te az a fajta ember vagy, aki nemcsak a maga igazát védi, de meglátja a lehetőségeket, a jót a mások gondolataiban, szemléletében is. Így hajlékonyabbnak is bizonyulsz, mint mások.

Napi horoszkóp (2022. augusztus 29.): a Nyilas szárnyal, a Mérleg jó híreket kap Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A mai napod tele lehet üresjáratokkal. Ha utazni vagy kénytelen, akkor a várakozási idők nyúlhatnak túl hosszúra. Ha orvoshoz látogatsz, a váróteremben lesz sok időd. Valaki lemond egy találkozót. Előre készülj erre, és ne veszítsd el a türelmedet!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Ma a szokásosnál is jobban oda kellene figyelned a szervezésre. Könnyen elúszhatsz ugyanis a dolgaiddal, ha nem figyelsz az időbeosztásra. Márpedig ma minden sürgős és létfontosságú. Nagy események vannak készülőben. Legyél talpraesett!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Csinosnak érzed ma magad, és ez az érzés, hangulat ki is ül az arcodra. Valószínűleg sikerülhet is végre magadra vonni a figyelmét annak, akihez már régóta vonzódsz. Nagyon közel vagy a szerelemhez. Vajon valóban akarod?

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.