Napi horoszkóp 2022. november 20.: az Ikrekkel valami csodás történhet, a Mérleg boldog

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mérleg jegyében jár a Hold, és segít rátalálni az egyensúlyra, a harmóniára. Napi horoszkóp következik vasárnapra minden csillagjegynek.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Az üres vitatkozás, ha mindenki csak a saját unos-untalan ismételt érveit fújja, nemigen vezet semmire. A legjobb, ha pillanatnyilag feleditek a gondot, és inkább egy közös társasjátékban élitek ki rivalizálási kedveteket.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Izgalmas napra számíthatsz. Ez bizony most nem a pihenés jegyében telik, de amit ma teszel, annak hosszú távon élvezni fogod az eredményét. Azért az estét szánd a barátaidra; egy jó beszélgetést kár lenne elhalasztani.

Forrás: Shutterstock

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Ez egy átlagos nap, de mégsem múlhat el valami fény, valami ünnep nélkül. Talán egy régi baráttal találkozol, ami meleg fényű emlékeket idéz fel szívedben. Eleinte talán nincs kedved hozzá, de mégse halogasd.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


Pihenj ma sokat, mert az elkövetkező napokban semmi kíméletet nem fogsz tapasztalni a munkahelyeden. Ha azonban két végén égeted a gyertyát, és otthonodban is te teszel arrébb bármit is egyedül, akkor a végén esélyed van ágynak dőlni.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)


Igazán kellemes élményeid lesznek, főleg, ha sikerül félretenned a megbántottságodat. Valaki ugyanis egy megjegyzésével alaposan a lelkedbe gázol. Már ha hagyod – mert ha tudomást sem veszel a sértésről, akkor az nincs is. Vedd semmibe a sértegetőt!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Találkozásaid ma igen mélyrehatóak lesznek, a bolygók gyökeres változtatásra buzdítanak. Kerüld el viszont az érzelmileg lehúzó személyeket. Bármi is történjen ma veled, az mélyebben fog megérinteni, mint általában.

A többi jegy napi horoszkópját itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.