Napi horoszkóp (2022. november 5.): a Bak újrakezd valamit, a Bika adjon esélyt másoknak

napi horoszkóp horoszkóp November
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szűz fontos változások kapujában áll, csak legyen türelmes. Napi horoszkóp következik szombatra minden csillagjegynek.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A családod ma nagyon számít rád! Ha valamit megígértél, akkor itt az ideje, hogy tartsd is be az ígéretedet! A közös program jobban sikerül, mint azt remélted volna. És a társaságra sem lehet panaszod. Barátot is találhatsz, ha nem maradsz otthon.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Túlságosan kritikusan viselkedsz, pedig nem csak a kivetnivalót kellene észrevenni a másik emberben. Adj több esélyt a másiknak! Állj le inkább beszélgetni azokkal, akiket könnyelműen kritizálni szeretnél. Hamarosan megváltozik a véleményed.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Minduntalan ellentmondásos helyzetekbe keveredsz. Te talán úgy érzed, hogy sokan bántanak, provokálnak, de valójában te is szeretsz kissé megosztóan viselkedni. A lelki fejlődésednek azonban jót tesz ez a kényszer szülte harc, mert sok mindent megtudhatsz ma másokról és önmagadról.

Forrás: Shutterstock

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Nagyszerű nap áll előtted. Kiváló alkalom ez összejövetelek szervezésére, társasági életre, mulatságra. A párodat is vond be a tervezésbe, programokba. Ideje, hogy közös élményeket gyűjtsetek be.

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.)

A döntéshozatalokban is meg kell osztanod a felelősséget. Ez persze azzal jár, hogy kénytelen leszel meghallgatni a mások véleményét is, és figyelembe is kell venned azokat. De végül be kell látnod, hogy így rád is kevesebb teher jut.

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21.)

Vigyázz, hogy kivel hogyan beszélsz. És arra is, hogy mit mondasz el neki. Talán bánt téged egy főnöki kritika, de ne a munkatársadnak panaszold ezt el. A kritika kevésbé bántó, mint az intrika, ami szövődhet a szóbeszédből.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.