Napi horoszkóp 2022. november 7.: a Szűz hagyja magát a megérzései által vezetni, a Rák tanácsot kap

napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Skorpió rövidesen nagyon jó lehetőségeket kap, az Ikrek megtartja az ígéretét. Napi horoszkóp következik hétfőre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Anyagilag jobb időszak vár rád, bár egyelőre ennek inkább az ellenkezőjét érzed. De, ha a most adódó nehézségeket inkább ösztönzésként fogod fel, és keresed az újabb lehetőségeket, akkor ez a gát lépcsőnek bizonyulhat.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Jobb lenne, ha kissé visszafogottabban viselkednél, és kerülnéd az összetűzést, a konfliktusokat a környezetedben. Sok jó barátra is szert tehetnél ott, ahol most csak üldöztetést érzel. Legyél barátságosabb!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Valamilyen ígéreted egyre inkább nyomaszt. Pedig az ígéret szép szó, ezért a legjobb, amit tehetsz, hogy be is tartod. Ne akarj mindig kibújni a kötelezettségek alól. Még ma tedd meg, amit várnak tőled.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


Egy barátodtól végre olyan tanácsot kapsz szívügyekben, amit érdemes lehet megfogadni. Igaz, a szív szerelme illékony pillangó, ezt te jól tudjod. De van, ami megtartható, megőrizhető belőle. Minden nehézség ellenére is.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)


A bizalmas híreket, információkat legjobb, ha megtartod magadnak. Ki is tudna titkot tartani, ha te sem? Az információkat azért is jobb megtartani, mert még elég képlékeny a helyzet. Inkább próbáld meg pozitívan befolyásolni!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Te úgy gondolod talán, hogy mindig támaszkodhatsz a racionalitásra. De valójában vannak helyzetek, amikor az észérvek semmit nem mondanak. Engedd el a „tudást", és higgy! Az intuíciód ma is csalhatatlanul vezet.

Kattints ide az összes jegy napi horoszkópjáért!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.