Napi horoszkóp (2022. december 27.): a Halaknak a sors meghálálja a sok jót, a Skorpió elégedett

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedden, ha nem is dolgozunk még, ideje kimozdulni kicsit, és találkozni barátokkal, ismerősökkel. Vidámságot jeleznek a bolygók. Napi horoszkóp következik.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Ma alkalmad lesz arra, hogy kibontakoztasd a kreativitásodat. Hiába, hogy itt az év vége, és nagyon pörgős, vagy épp nagyon álmatag körülötted mindenki. Te mintha egy külön világban lennél: a saját önmegvalósításoddal foglalkozol.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Föld-elem szülötteként a legjobban a természetben kapcsolódsz ki. Kedden is így van ez: egyszerű örömre, boldogságra hangolhatod magad, ha hagyod, hogy megérintsenek a természet finom energiái.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Talán a túl sok össze-vissza evett étel miatt érzed magad rossz passzban. A mai napon jól teszed, ha önmegtartóztatást gyakorolsz a fogyasztás terén. A gyógytea viszont nagyon is jót tesz.

Napi horoszkóp (2022. december 27.): a Halaknak a sors meghálálja a sok jót, a Skorpió elégedett Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha eddig még csak a családot vetted sorra, itt az ideje, hogy a barátokra is szánj némi időt, és utólag is köszöntsd őket karácsony alkalmából. Menjetek el együtt valahová, mindegy, hogy hová, a lényeg úgy is a társaság lesz!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Igazán szerencsésnek mondhatod magad. A karácsony, úgy látszik, nem múlt el, mert még mindig kapod az ajándékokat, a meglepetést. Ha nem is tárgyi formában, akkor lelkiekben. Valaki szívet melengetően kedves lesz veled...

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Elképzelhető, hogy az ünnepek kissé „megfeküdték a gyomrodat", és ettől feszültebb vagy egy kicsit. Főleg, ha nem tudod pozitív módon csatornázni a benned munkálkodó energiát, ami szinte „magasfeszültséget" jelent. Mozogj egy kicsit: sétálj, túrázz!

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.