Napi horoszkóp (2022. december 6.): a Szűz élete fordulatot vesz, a Kos túlzásokba esik

Horoszkóp, Gahl Eden Sasson, asztrológia
Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halaknak nagyon kell igyekeznie, hogy megtalálja magában a belső középpontot, és megőrizze a harmóniát. Napi horoszkóp keddre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A csillagaid sajnos ma is a túlzásra való hajlamodat hozzák előtérbe. Ma leginkább a kötelességteljesítés terén vetheted el a sulykot, aminek a következtében teljesen túlvállalod magad. Vállalj kevesebbet, és készíts pontos időbeosztást!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ki kell mondanod valamit, ami már régóta nyomta a lelkedet. Ám vigyázz, mert ha olyannak feded fel a titkodat, aki megbízhatatlan, akkor azzal nagy lavinát indítasz el önmagad ellen. A legjobb bizalmas, aki valóban tud titkot tartani, egy Skorpió barát lehet.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

A türelem ma nem az erősséged, ezért szokatlanul erőszakosnak tűnhetsz a környezeted szemében. Minél szelídebb és megengedőbb voltál az eddigiekben, a mai napon annál meglepőbbnek fogják találni, hogy határozott is tudsz lenni.

Napi horoszkóp (2022. december 6.): a Szűz élete fordulatot vesz, a Kos túlzásokba esik Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Hála a jó természetednek, megbízható és szorgalmas embernek ismernek, és egyre inkább elismernek a munkahelyeden. Sajnos, annyira, hogy lassan minden komoly feladatot rád bíznak. Ezért viszont már több pénz járna: tudasd a főnököddel!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Ha eddig sikerült is halogatni, tovább már nem teheted meg: amit nem szeretsz, azt ma el kell végezned. Szerencsére kellően ihletett állapotban talál téged ez a mai nap, simán megtalálod a kézenfekvő megoldást még a legbonyolultabb kérdésekre is.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Egy váratlan esemény hirtelen mindent megváltoztathat az életedben. Te hajlamos vagy a perfekcionizmusra, ezért a mai napon máris kapkodni kezdesz. Higgadj le, és inkább készíts listát a teendőkről. Az időbeosztás kövesse a fontosságot!

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.