Napi horoszkóp 2023. március 21.: a Mérleg döntés elé kerül, a Bak engedje el a sérelmeit

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyilas most bátran vállalja a konfrontációt, mert a vita most előrevisz, és segít valóban megtalálni a közös nevezőt. Napi horoszkóp következik keddre minden jegynek.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Az, hogy határozottan képviseled a véleményedet a munkahelyeden, hajlamossá tesz arra, hogy az otthonodban is valamiféle főnöki szerepet vigyél. Ezzel nem fogsz tetszést aratni kedden a párodnál, az tuti.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szem előtt kell tartanod a mondást: kettőn áll a vásár. Te hiába akarsz bármit is eladni, amit jónak találsz, ha nincs rá vevő, akkor tovább kell menned, máshol kell keresgélned. Vagy mással kell kereskedned legvégső esetben – elvontabb értelemben is.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

El kellene végre kerülnöd a hamis barátokat, a rossz tanácsadókat. A nyílt konfrontációt is kerülni kellene kedden. Nem látható ugyanis előre tisztán, hogy melyik fél húzza a rövidebbet. Törekedj a megegyezésre!

Napi horoszkóp 2023. március 21.: a Mérleg döntés elé kerül, a Bak engedje el a sérelmeit Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ne kritizálj olyan könnyedén másokat! Valakit magadra haragíthatsz ugyanis, akit nagyon nem kellene. Esetleg éppen azt, akitől anyagi helyzetednek a javulását várnád. Pedig most szükséged van egy kis segítségre, csak amíg beindulnak az ügyeid.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)

Ne félj attól, hogy kimutasd az érzéseidet. Az elfojtás akkor sem helyes, ha jó, de akkor sem, ha negatív érzelmekről van szó. A pároddal ezek miatt ugyan vitád támadhat, de ezen is túl kell esnetek egyszer. Holnap úgyis újrakezditek.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A szigorúbb oldalaladat mutatod kedden a családtagjaidnak, amivel nem kis meglepetést okozhatsz nekik. Hozzá vannak szokva mostanában, hogy olyan engedékeny vagy, és mindent megcsinálsz a másik helyett. Na de ma ennek vége. Jól is teszed, hogy kicsit erősebben meghúzod a határaidat.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.