Heti horoszkóp 2023. július 3-9.: A telihold beárnyékolja a hetet

Forrás: Shutterstock -
asztrológia telihold heti horoszkóp horoszkóp
A hétfői telihold beárnyékolhatja a hetet, de csak akkor, ha hagyjátok. A horoszkóp javaslatai épp abban segítenek, hogy elkerüljétek a nehézségeket, a feszültséget, az összetűzéseket. S ha ez sikerül, nagyszerű napokra számíthattok az első júliusi héten.

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)


Teliholddal indul július első hete. Ez téged akkor visel meg, ha azt hiszed, hogy a munkád a magánéleted rovására megy, vagy a magánéleted megy a munka rovására. Egyik sem feltétlenül igaz, mert össze tudod egyeztetni a kettőt, ami a hét második felében egyértelmű lesz. Furcsa hétvége elé nézel: vasárnap Kosban jár a fogyó Hold, és nem lesz fényszöge, ami az elengedésre tökéletes.

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)


Ne a teliholddal törődj, mert hétfőn és kedden is lesz szuper fényszög az égen, ami ellensúlyozza a telihold feszültségét. Sajnos szerdán és csütörtökön fafejű, szemellenzős emberekkel lehet dolgod. Hiába akarod meggyőzni őket, nem megy. Jobb, ha nem is erőlködsz. A hétvége alkalmas barátokkal közös programra és/vagy a hobbidnak élni. Mindkettőt iktasd be!

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)


A hétfői telihold léket üthet a pénztárcádon. Bölcsen tennéd, ha otthon felejtenéd vagy egyszerűen elő sem vennéd. Nagy a kockázata, hogy olyasmit veszel meg, amit már másnap megbánsz. Szerdától felhőtlen jó kedved lesz. Ne keresd az okát! Tervezgess, mert ilyenkor optimistán látod a jövőt! Ezt még hétvégén is folytathatod. A nyarat mindenképpen gondold át, és írd le!

Forrás: Shutterstock

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)


Most nem téged fenyeget a hétfői telihold, hanem a másik felet. Legyél mindenkivel elnéző! Akkor is, ha nem értesz vele egyet! Keddtől elillan ez a feszültség. A folytatásban a kiadásaidat kell újra gondolnod, mert kellemetlen bolygó szembenállások szerint negatív spirálba kerülhetsz. A hétvégéd már pénteken elkezdődik. Végre kisimulnak az idegeid és az arcod is...

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)


A hétfői telihold feszültsége kutyafüle ahhoz képest, amit csütörtökön egy dupla bolygó szembenálláskor tapasztalhatsz. Meggyőződésed, hogy a másik lázongása, lázítása felesleges, de képtelen vagy ezt megértetni vele. Szóval ne tegyél bele több energiát, mint, ami szükséges! Hétvégén pihegni fogsz a fáradtságtól és a hőségtől. Kerüld a tűző napot, keresd az árnyékos helyeket!

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)


Július első hetében az elsődleges kihívás számodra az egészséged megőrzése. Nem azért, mert megbetegednél, hanem a vitális, fiatalos lendületed megőrzése nem lesz egyszerű. Nem mondhatod, hogy a kánikula hirtelen jött be, hiszen hetek óta meleg van. Inkább az okozhat gondot, hogy keveset iszol. Kezdd el mérni, hogy megvan-e a napi 2,5 liter folyadékod! Hétvégén adj teret a szerelemnek!

A többi jegy heti horoszkópját itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.