Napi horoszkóp 2023. július 17.: a hétfői Rák újhold sok új fejleményt hoz

Forrás: Thinkstock -
asztrológia rák újhold napi horoszkóp horoszkóp
A hétfői Rák újhold új lendületet ad a dolgainknak, de feszültséget okozó hatás is lesz jócskán. Napi horoszkóp hétfőre.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


A párodnak nem lesz egyszerű dolga veled. Szinte bármin felkapod a vizet otthon és a munkahelyen is. Úgy érzed, hogy mindenki a te idegeiden táncol. Ennek ellenszere az elegendő alvás és a tervezés.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Ha nem vagy szabadságon, akkor hétfőn nehezen fókuszálsz a tennivalókra, a gondolataid még a hétvégi jó élmények körül járnak. Valahogy szedd össze magad, mert délután valamit számon kérnek rajtad. Vagy a család, vagy a főnök.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Hétfőn egy új személy léphet be az életedbe, aki változást hozhat magával, de ez a változás egyáltalán nem biztos, hogy örömödre lesz. Végül egy ponton neked kell eldöntened, milyen mértékben engeded közel magadhoz az illetőt.

A Rák újhold sok új fejleményt hoz. Forrás: Thinkstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


Talán még nem vetted észre, de kezd a csillagzatod felemelkedni. A lehetőségeket azonban nem elég meglátni, de használni és aktivizálni is kell őket. Ami potenciálisan benne rejlik a helyzetben, azt neked kell megvalósítani.

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)


Erősnek és energikusnak érezheted magad annyira, hogy jöhet veled szembe szinte bármi és bárki, kész vagy vállalni a kihívást, ha kell. Természetesen azért arra semmi szükség nincs, hogy minden szembejövő problémával egyedül küzdj meg...

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Hétfőn valakivel, akivel hasonló irányba tart az életetek, és ugyanolyan szenvedély hajtja őt is, mint téged, szorosabb kötelékbe kerülhetsz. Ha jók a megérzéseid mindezzel kapcsolatban, adj egy esélyt mindennek és hagyd, hogy csak úgy megtörténjenek körülötted a dolgok.

A többi jegy napi horoszkópját ITT olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.