Napi horoszkóp 2023. július 20.: az Ikrek legyen óvatos, az Oroszlán választ kap a kérdéseire

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mars-Szaturnusz szembenállás sok feszültséget jelez csütörtökre. Napi horoszkóp minden csillagjegynek.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)


Nem egy könnyű nap, az egyszer biztos, de lesz benne pozitív meglepetés is. Egy negatív hírről, vagy információról kiderülhet, hogy nem is annyira rossz, mint aminek elsőre látszott. Ellenőrizd a tényeket és ha van minek, akkor örülj neki!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)


Vannak napok, amikor úgy van rossz hangulatunk, hogy nem is igazán vagyunk tisztában ennek okával. Ma te is így járhatsz, de nem kell hagynod, hogy ebben benne is ragadj. Igyekezz tudatosan a pozitív dolgokkal foglalkozni, és tekints a poharadra úgy, mint ami félig tele van.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)


Csak óvatosan ma az álhírekkel! Valaki be akar csapni, és ha nem vagy elég szemfüles, sikerül is megvezetni. A lényeg, hogy ma kerüld mindazt, ami túl szép, hogy igaz legyen! Néha nem árt egy kis egészséges bizalmatlanság.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)


Csütörtökön valaki olyan problémával fordulhat hozzád, melynek a megoldása nem a te kezedben van. Legyen bármi is az, ne vállalj olyasmit, melynek a hatása már túlmutat a képességeiden, lehetőségeiden. Inkább mondj most nemet, és vállalj egy kis sértődést!

Oroszlán napi horoszkóp (07.23-08.22.)


Már egy ideje vársz egy lehetőségre, mely a munkával, a karrierrel kapcsolatos, és ezzel kapcsolatban talán napról napra nő benned a türelmetlenség és a bizonytalanság. Viszont mindeközben történt egy változás, ami választ ad a kérdéseidre. Figyelj oda rá!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)


Csütörtökön a barátaiddal és a szeretteiddel való kommunikációban okosabban teszed, ha óvatos vagy, mivel hajlamos lehetsz túl élesen, sarkosan fogalmazni, és most a környezeted is érzékenyebb lehet az ilyesmire.

A többi csillagjegy horoszkópját ITT olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.