Napi horoszkóp 2023. augusztus 28.: a Nyilas megbocsájt, a Skorpiónak szuper ötletei vannak

napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Hétfőn kedvező bolygóállások segítenek minket. A Mars már a Vénusz jegyében jár, és ez hozhat nehézséget, de előnyöket is. Napi horoszkóp következik.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Hétfőn lehet, hogy eljön az ideje, hogy újragondolj pár dolgot az életeddel kapcsolatban. Valami ugyanis talán már egy ideje zavar és lehet, hogy még önmagad számára sem fogalmaztad meg, hogy mi is az. Legyél picit egyedül, menj el például sétálni, hogy legyen alkalmad végiggondolni ezeket.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Szuper ötleteid, remek elképzeléseid vannak, de talán úgy érzed, hogy a környezeted nem értékeli mindezeket megfelelően, emiatt kissé frusztrált vagy. Bízz magadban, ne foglalkozz mások véleményével, és valósítsd meg őket, vagy legalábbis kezdj bele!

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Hétfőn az lenne a nagyon fontos, hogy ne ragadj le minden apró részletnél egy ügyben. Ne csak a kisebb folyamatokra ügyelj, próbáld nézni a nagy képet is, és a mélyebb összefüggéseket. Néha egy-egy apró dologban áldozatot kell hozni a végső siker érdekében.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Hétfőn olyan érzésed lesz, mintha te és a körülötted lévők nem egy nyelvet beszélnétek. Bármit is mondasz, vagy írsz, arra nem jön válasz, vagy ami jön, azzal nem tudsz mit kezdeni. Hát legelőször is ezt kell megoldani!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

A retrográd bolygók visszahozhatnak az életedbe valakit. Hétfőn valaki olyanról hallasz ismét, aki már egy ideje eltűnt a közeledből és ettől talán nosztalgikus hangulatba kerülsz, megrohannak az emlékek. Viszont az emlékek néha hajlamosak szebbé válni idővel..

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Hétfőn igyekezz a lehető legtöbb időt és figyelmet szánni a szeretteidre, különösen azokra, akiket talán az elmúlt időszakban bokros teendőid miatt elhanyagoltál. Soha, egy pillanatra sem felejtsd el, hogy ők a legfontosabbak!

A többi csillagjegy horoszkópját itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.