Napi horoszkóp 2023. augusztus 7.: a Rák titkot tud meg, a Nyilas jó hírt kap

Forrás: Shutterstock -
napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
Hétfőn változékony napunk lesz, délelőtt még az érzelmes Rák jegyében, délután pedig a tüzes Oroszlánban lesz a Hold. Napi horoszkóp következik.

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Veled öröm együtt dolgozni. A munkában pontos vagy, és ami a legfontosabb, kitartó és lelkes is. Ezt nem csak a főnököd látja, de más is. Talán ma kapsz is egy csábító ajánlatot. Szokásodhoz híven ne tedd félre! Fontold meg!

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A nyár még tartogat váratlan örömöket: talán nyaralni hívnak, vagy más meghívást kapsz. Ne szalaszd el a lehetőséget. A vendégség több lehet egyszerű kalandnál. Egy új fordulat kezdete az életedben.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Kissé döcögőssé vált az életed, különösen, ami az anyagiakat illeti. Azt hitted, mindent megfontoltál, bizonyos fontos tényezők azonban elkerülték a figyelmedet. Nem baj, mindig van egy segítő, aki melletted áll. Hétfőn is váratlan segítséget nyújthat.

Napi horoszkóp 2023. augusztus 7.: a Rák titkot tud meg, a Nyilas jó hírt kap Forrás: Shutterstock

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

Ha nem akarsz valakit bajba sodorni, akkor hétfőn legyél nagyon körültekintő! A sors olyan tudással ruház fel, amivel könnyen ártalmára is lehetsz valakinek. Vigyázz, nehogy oktalanul kifecsegj titkokat. Ne keveredj pletykákba!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Szerelmi téren kissé számítóvá válhattál az utóbbi időben. Pedig te a természeted szerint adakozó és nagyvonalú vagy. Térj ma vissza a régi önmagadhoz, és adj teljes szívből, és szeretettel annak, akit legjobban szeretsz. Délután már az Oroszlánban lesz a Hold és segít ebben.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

Szokásoddal ellentétben haragot tartasz. Pedig ez neked fáj jobban, főleg, ha közel áll hozzád az illető. A negatív érzések, a harag, a féltékenység rosszat tesznek az egészségednek is. Nyugtalanság, feszültség, álmatlanság – ezt is okozhatja.

Az összes jegy napi horoszkópjáért kattints ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.