Heti horoszkóp 2023. szeptember 11-17.: Csodás új lehetőségek jönnek

heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Ez a hét igazán nagyszerűen alakul a bolygók jelzése szerint. A pénteki Szűz újhold számos újdonságot, a megújulás, az újítás lehetőségét jelzi. Éljetek vele mindenképpen!

Kos heti horoszkóp (03.21-04.20.)

Ez a heted felemás módon kezdődik. Egyfelől energikusnak és legyőzhetetlennek érzed magad, másfelől viszont bajban vagy, mert nem tudod eldönteni, mondhatod-e vagy sem, amire rájöttél. A péntek hajnali Szűz újhold józan új szempontot mutat neked, ami segít a jó döntés meghozatalában. A hétvégéd szerelmes hangulatban telik. Élj végre magánéletet, és nyisd ki a szívedet!

Bika heti horoszkóp (04.21-05.20.)

Úgy tűnik, kedden mindenki a toleranciádat teszteli. Maradj higgadt, és ne reagálj senkire ingerülten, mert másnapra ez az egész elillan! A csütörtök és a péntek a hét kedvenc napjai lesznek. Mindezt a péntek hajnali újhold megkoronázza. Eszerint itt az ideje új célokat kitűzni, és hozzájuk stratégiát készíteni. Ezt is ki kell pihenned hétvégén. Szóval lehetőleg ne dolgozz!

Ikrek heti horoszkóp (05.21-06.21.)

Fogy a Hold és vele párhuzamosan a te motivációd is. Nem érzed azt a lelkesedést, amit szoktál, és előfordulhat, hogy elmegy a kedved attól, amit még nemrég inspirálónak éreztél. Ne aggódj! Hamar visszanyered az elveszett energiáidat. A pénteki újhold új fejezetet szimbolizál. Ettől már a hétvégén sokkal jobban fogod érezni magad. Sőt szárnyalni fogsz...

Rák heti horoszkóp (06.22-07.22.)

Egész héten a pénz és büdzsé egyensúlyban tartása köti le az energiád nagy részét. Ez hol aggodalommal, hol büszkeséggel tölt el. Teljesen normális a reakciód. Tudd, hogy nem vagy egyedül! Szerencsére a péntek hajnali újhold segít észrevenni az apró lyukakat, ahol elfolyhat a pénz. Így jó eséllyel tehetsz ellene. Hétvégén hagyd abba számolgatást, és add át magad a pihenésnek!

Oroszlán heti horoszkóp (07.23-08.22.)

Hétfőn és kedden a szokottnál érzékenyebben reagálsz mindenre és mindenkire. Jó lenne, ha nem erre két napra időzítenéd a fontos megbeszéléseidet. Ha nem tudod áttenni másnapra, akkor törekedj arra, hogy legyen folytatás! Vagyis ne tegyetek pontot a téma végére! Ez főleg munkára vonatkozik. A folytatás békésebbnek látszik. A hétvégéd utazásra, kirándulásra alkalmas.

Szűz heti horoszkóp (08.23-09.22.)

Az év legfontosabb újholdja a számodra a péntek hajnali, mely áthatja az egész hetedet. Készülj fel rá, írd össze, hogy miben kellene megújulnod, mit szeretnél újítani, milyen új perspektívákra vágysz. Ebben mindben tud segíteni neked a Szűz újhold. Hab a tortán, hogy csütörtökön, pénteken és szombaton négy szuper fényszög lesz az égen. Tehát nem lesz okod panaszra...

A többi csillagjegyheti horoszkópját itt olvashatod el!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.