Napi horoszkóp 2023. november 22.: a Kosoknak valaki keresztbe tesz, az Oroszlán tartsa magában, amit tud

napi horoszkóp horoszkóp ezotéria
A Kosoknak valaki nagyon keresztbe akar tenni, de szerencsére nem jár sikerrel, az Ikrek elbizonytalanodik valamiben, de szerencsére nem kell azonnal döntést hoznia. 

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

Valaki nagy energiát fektet szerdán abba, hogy keresztbe tegyen a Kosnak, ám erőfeszítései nem járnak sikerrel. A Kosnak jeleznie kell, hogy látja a próbálkozást, tudakolja meg az illetőtől, hogy mi áll a cselekedete mögött.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

A Bika szerdán nagy hatással lesz a környezetére, ezt az erőt pedig önzetlenül kell felhasználnia, hogy jó példát mutasson.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Az Ikrek elbizonytalanodik a mai napon egy fontos dologgal kapcsolatban, de szerencsére döntenie még nem kell — egy darabig. Előbb-utóbb azonban muszáj lesz elhatároznia magát, amiben egy bizalmasa segíthet neki, csak kérnie kell.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22.)

A Rák úgy érezheti, hogy nem becsülik meg elégé. A hibát ne magába keresse, hanem forduljon azok felé, akik pozitív visszajelzésekkel hamozzák el.

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22.)

Az Oroszlán folyton az események középponjában van, és ezt azt is jelenti, hogy sok mindent tud másokról. Az információkat azonban nem szabad továbbadni, az álhírek terjesztése nagyon kellemetlen helyzetet eredményezhet.

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22.)

A Szűz az egyik ismerőséről furcsa híreket hall, de nem kell mindent elhinni, a valóság sokszor teljesen másképp néz ki, mint azt a hírnök tálalja.

A többi csillagjegy napi horoszkópját itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.