Heti szerelmi horoszkóp 2024. január 27-február 2.: békét és nyugalmat hoz a bolygóháromszög

szerelmi horoszkóp, horoszkóp,
Thinkstock -
asztrológia horoszkóp heti szerelmi horoszkóp
A párban élőknek és a szingliknek is csodás lehetőségeket hoz a következő hét. Heti szerelmi horoszkóp következik.

A párkapcsolatban élő Rák jól teszi, ha a hétvégén a partnere kedvében jár: itt a lehetőség egy kis kimoccanásra. Az Oroszlánoknál pénz áll a házhoz, ha kapcsolatban élsz, valósítsátok meg közös vágyatokat. A Szűzre keddig nagyon jó hatással lesz a Hold, Merkúr, Mars, Jupiter és Uránusz bolygóháromszöge: kisimulnak az idegei és toleránsabbak lesznek mindenkivel.  A Nyilas szerelme elhanyagolva érezheti magát, a szingli Baknek eljött az ideje, végre a tettek mezejére léphet. A Halaknak fokozottan kell most figyelniük az egészségükre, ha pérban él, pénzügyi vitákra is számíthat. 

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Szombattól keddig a bolygók zöme azt javasolja, hogy dugjátok össze a fejeteket és készítsetek büdzsét a következő hetekre! Ez most könnyedén megy, mert a föld dominancia épp a józanságnak kedvez. Közben törekedjetek a közös nevező megtalálására, amely a szövetségeteket erősíti. Csütörtöktől feszült fényszögek szerint toleránsnak kell lenned a pároddal.

szerelem
Segíti a harmóniát az égi bolygóháromszög.
Forrás: Fotó / Shutterstock

Szingli Kos

A föld jegyekben járó a bolygók szombattól keddig szorgalmazzák, hogy részletes büdzsét készíts a következő hetekre! Hatékony leszel most, mert a föld dominancia pontosan a józanságnak kedvez. Szánj kellő időt a tervezésre, és ne kapkodj! Csütörtöktől, a feszült fényszögek szerint, több sértődős és érzékeny emberrel lesz dolgod. Kihívásnak éled meg, hogy türelmes maradj mindenkivel.

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Jó hatással lesz rád, hogy a Bikában járó Uránusz elindul előre szombaton, majd több napon keresztül óriási bolygóháromszög rajzolódik ki az égen. Lehetnek problémák, de most teljesen bizakodó vagy. Ilyenkor tanácsos döntéseket hozni és megtenni az első lépéseket. Mindebből ne hagyd ki a kedvesedet! Oszd meg vele a gondolataidat és a terveidet is!

Szingli Bika

Végre a Bikában járó Uránusz elindul előre szombaton, és innentől április 1-ig egyáltalán nem lesz retrográd bolygó az égen. Innentől tehát a múlt már nem kísérthet. Aki elment, nem térhet vissza, de ne bánd! Szombattól keddig óriási bolygóháromszög rajzolódik ki az égen, amely derűlátóvá tesz téged. Ilyenkor tanácsos döntéseket hozni, és megtenni az első lépéseket

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

A szerelmednek jobban megy most a lelassulás. Utánoznod kéne őt. A hétvégén és a hét első napjaiban is sokat hibázhatsz, felesleges munkát csinálsz magadnak, ha nem lassítasz. Ráadásul vele is ingerlékenyebb lehetsz, ha folyton kapkodsz. Hallgass rá, jobban jársz! Február első napjaiban hullámzó optimizmussal látod a közös jelent és jövőt…

Szingli Ikrek

Vannak, akik jók a lassulásban, és ők azok, akik most többnyire frusztrálnak téged. Pedig a bolygók szerint utánoznod kéne őket. Vigyázz, mert magaddal szúrsz ki, ha kapkodsz: sokat hibázhatsz, és felesleges munkát csinálsz magadnak! Ráadásul elmehetsz olyan ismerkedési lehetőség mellett, ami kedvező lenne. Jó hatással lehetne rád valaki, aki békés, toleráns, kiegyensúlyozott…

A többi jegy szerelmi horoszkópját itt olvashatod. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.