2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke

Négy csillagjegy, amelyekkel megfordul a világ 2024-ben: gyökeres változásokra számíthatnak

Forrás: Shutterstock -
asztrológia Nagy szerencse csillagjegy horoszkóp változás
Új év, új élet. Sokan hiszünk ebben, ám a reményeink nem mindig válnak valóra. Van azonban négy csillagjegy, akiknek gyökeres fordulatot vesz az életük 2024-ben. 

Néha úgy érezzük, hónapokon, éveken át egy helyben toporgunk, és már el sem hisszük, hogy learathatjuk a befektetett munka gyümölcsét: legyen az magánélet vagy munka. A Jupiter, a Nagy szerencse bolygója azonban most négy jegy életét jó irányba mozdítja el. Van, akinek pénzt, karriert ígér, másnak lemondásokon át vezet az útja a sikerhez és lesz, aki a párkapcsolatában léphet előre egy hatalmasat. Nézzük, mely csillagjegyek ezek!

Bika

2024 életed egyik legsikeresebb éve lesz. Hihetetlen lehetőségek kerülnek eléd, és olyan ajtók nyílnak meg, amelyeken eddig hiába kopogtattál. Tavaly elkezdted, de valójában a nagyjából 12 éve tartó munkád gyümölcseit arathatod le. Május 25-ig Jupiter, a Nagy szerencse bolygója szerencsés tendenciát ígér, de ez még nem az aratás. Kicsit később tudod pénzben, bevételben mérni az eredményt.

A Bika végre learathatja a babérokat. Forrás: Shutterstock

Mérleg

2024-et valójában két részre lehet vágni a te szempontodból: május 26. előtt a spóroláson, a lemondásokon lesz a hangsúly, majd május 26-tól végre fellélegezhetsz. Mindaz, ami addig nehéznek, körülményesnek tűnt, hirtelen könnyűvé válik. Pontosabban nem lesz könnyebb, csak a te hozzáállásod változik, s ezért tűnik természetesebbnek minden. Magasabb szintre léphetsz életed minden területén. Megérdemled, hogy végre új időszámítás induljon.

Hogy mely két csillagjegy számíthat még jelentős változásra, itt olvashatod el.

Ez is érdekelhet:

Téli szerelmi horoszkóp: Itt az ideje szembenézni az érzéseiddel és vágyaiddal


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.