Heti szerelmi horoszkóp 2024. március 2-8.: feszült csillagállások lesznek a héten

asztrológia, horoszkóp, bolygók
Shutterstock/ -
asztrológia konfliktus párkapcsolat heti szerelmi horoszkóp
Nehézségeket jelezhetnek a bolygók, de ezek az akadályok leküzdhetőek.

A Ráknak esélye lesz visszamenni a gyerekkorába és újra felhőtlenül kacagni, a Kos és a párja pénzügyeken vitázhat, a Bika és az Ikrek ingerült lehet. Az Oroszlán hajlamos borúsan látni a jövőt és a párkapcsolatát, a Szűz az otthonával foglalkozna. A Mérleg a szerelme támasza lehet, a Skorpió szélsőséges érzelmeket élhet meg. A Nyilas sértődékeny lesz, a Baknak végre meg kell tanulnia kimutatnia szeretetét. A Vízöntőben gyűlik a harag, a Halak intuitív lesz. 

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Beszélgettetek már arról, hogy kettőtök közül ki a rugalmasabb és/vagy engedékenyebb? Már hétvégén aktuális megvizsgálnotok, kinek kell folyton engednie a másik javára. Tudnotok kell, az egyoldalú dolgok a kapcsolatotok rovására mehet. A hét során a pénzügyekben is közös nevezőre kell jutnotok. Ez sem állhat közétek. Vegyétek komolyan a szövetségetek megerősítését!

Szingli Kos

Hétvégén elmerengsz azon, vajon mennyire, illetve miben tudsz rugalmas lenni? Ha megfigyeled a reakcióidat, akkor nagyobb eséllyel tudod a javadra fordítani. A hét során jó híreket kapsz a pénzzel kapcsolatosan. Ezek még csak apró kedvező jelek, olyan, mint a fákon a rügyek, amiket megcsodálhatsz a sétáid alkalmával, de ezekből a rügyekből nagyszerű dolgok alakulnak… 

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika

Ha jót akarsz magadnak és a kedvesednek, akkor tudj róla, hogy egy vasárnapi Vénusz-Uránusz kellemetlen fényszög ingerültséget szimbolizál. Nem könnyű veled, ezért sokat javíthat a hangulatodon, ha például tervezgetitek a tavaszi, nyári utazásotokat. Szerencsére kedden és szerdán békés konstellációk lesznek az égen. Ám a munkahelyeden „áll a bál”…

Szingli Bika

Számíts rá, egy vasárnapi Vénusz-Uránusz feszült fényszög belső és külső feszültséget generálhat! Sajnos bárkivel összetűzésbe kerülhetsz, és sajnos nem csak vasárnap. Szóval jobban teszed, ha nem most akarsz imponálni, mert az izzadságszagú lesz/lehet. Ne várd március első napjaitól, első hetétől, hogy berobban a szerelem az életedbe! Türelmesnek kell még kicsit!

szerelem, horoszkóp, asztrológia
Ne a szerelmedtől vond el az időt!
Forrás: Shutterstock

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Hétvégén az „okos enged, szamár szenved” elvet alkalmazd, ha nem akarsz vitát. Ez nem lenézésről szól, hanem bölcs engedékenységről. És nem csak a szerelmeddel, hanem mindenkivel, aki fontos a számodra. A héten rabul ejthet egy olyan lehetőség, amiről eddig álmodni sem mertél. Vigyázz, mert ez még csak körvonalazódik, vagyis ne a szerelmedtől vond el az időt!

Szingli Ikrek

Az „okos enged, szamár szenved” elvet alkalmazd ezen a hétvégén! Tartsd szem előtt, ez nem lenézésről szól, hanem bölcs engedékenységről! Nem lesz könnyű dolgod, mert idegesíthetnek okoskodó emberek. A héten beleszerethetsz egy olyan lehetőségbe, amiről álmodni sem mertél eddig. Vigyázz, mert ez még csak körvonalazódik, a konkrétumokra még várni kell…

A többi jegy heti szerelmi horoszkópját itt olvashatod el. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.