Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: a szerdai teliholdat mindenki megérzi

szerelmi horoszkóp
Shutterstock -
titok asztrológia heti horoszkóp heti szerelmi horoszkóp
Van, aki feszült lesz, más titkolózni kényszerül és akad, aki túlköltekezik a héten.

Feszült bolygóállások lesznek az égen, amely sokakat idegessé vagy meggondolatlanná tesz. Vigyázz arra, hogy a magánéletedben ne kövess el végzetes hibákat, mert most nem biztos, hogy van viszaút. 

KOS heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Kos

Már hétvégén, de a héten szerdán és csütörtökön olyan bolygóállások lesznek az égen, amelyek arra intenek, hogy kevesebbet költs! A párod is ezen a véleményen van, de te azt hiszed, ő korlátozni akar téged. S ebből bizony parázs vita pattanhat ki, hacsak nem kapcsolsz időben, és belátod, hogy igaza van. Nem szabad felelőtlenül költekezned.

Szingli Kos

Nemcsak a lelkiismereted, hanem egy realista barátod is arra figyelmeztet, hogy kevesebbet kellene költened. Kiakadsz, mert azt hiszed, korlátozni akarnak téged. Duzzogás helyett lásd be, hogy nem kéne meggondolatlanul költened a pénzed! Előrébb jutsz, ha könnyed ismerkedésre fókuszálsz inkább. Válaszd azt a verziót, amiért nem kell mélyen a zsebedbe nyúlnod! 

BIKA heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Bika 

Nem leszel topon sem a hétvégén, sem a hét során. Sajnos a hétvégén dupla fényszög (Jupiter-Uránusz és Nap-Plútó), szerdán a telihold, csütörtökön dupla bolygószembenállás generál konfliktust köztetek. Minden korábbinál fontosabb tudatosítani, hogy egy hajóban eveztek! Sokat öleljétek, csókoljátok egymást. Az érintés a legjobb „orvosság”.

Szingli Bika

A vasárnapi Jupiter-Uránusz, a szerdai telihold és a csütörtöki dupla bolygószembenállás úgy működik, mint egy hatalmas mágnes: vonzza vagy taszítja a másikat. Vagyis minden esélyed megvan a hatalmas találkozásra, de most nem lehet előre tudni, hogy kölcsönös lesz-e a vonzalom. És azt sem, hogy tartósnak ígérkezik-e. Emiatt minimális elvárásokkal menj el a találkára! 

IKREK heti szerelmi horoszkóp

Párkapcsolatban élő Ikrek

Fura dolog a titkolózás, hiszen van olyan titok, amit azért tartasz meg magadnak, mert szeretnéd meglepni a szerelmedet. Aztán van olyan titok is, amit szégyellsz, és van olyan, amivel nem akarod megbántani. Vigyázz, mert a hétvégén és a hét során is csupa olyan bolygószembenállás lesz az égen, ami a titkolózás bizalmatlansági faktorát erősíti!

titok
Az Ikrek titkok őrzői lehetnek a héten. 
Forrás: Shutterstock

Szingli Ikrek

Nem azért vagy szingli, mert nem találnál még partnert, hanem azért, mert nem akarsz titkos szeretői státuszt. Sajnos a hétvégén és a hét során is csupa olyan bolygószembenállás lesz az égen, ami bele akar rántani egy fel nem vállalható kapcsolatba. Tudj róla, most nem a másikon, hanem kizárólag rajtad múlik, hogy mi lesz a folytatás! Ikrek áprilisi horoszkóp

A többi jegy heti szerelmi horoszkópját itt olvashatod el. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.