Hiába a fogyókúra, nem kell a TV2-nek Mónika!

TV2 műsorvezető Erdélyi Mónika valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába nyilatkozta a TV2 új valóságshowjának producere, Hajdú Péter, hogy Erdélyi Mónika nagy eséllyel indul az ÖsszeEsküvők műsorvezetői posztjáért, most úgy tűnik, Peller Mariann mellett újabb csinos jelöltek bukkantak fel, így Mónikának nem sok esélye van, hogy őt kérjék fel erre a munkára.

Hiába fogyott le kemény edzések árán Erdélyi Mónika, ha olyan csinos jelöltekkel kell megküzdenie, mint Peller Mariann, Dukai Regina, Köböl Anita modell vagy Fresh Andi egykori énekesnő. A Mónika show egykori műsorezetője a Bors információ szerint nagy bajban van, mert munkája nincs, a számlákat pedig fizetnie kell. "Benne volt a pakliban. De nem kívánok nyilatkozni, majd ha értesítenek az illetékesek, reagálok" - mondta el a Borsnak Mónika.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Továbbra sem árulhatom el, ki lesz az ÖsszeEsküvők műsorvezetője, azt ugyanakkor megerősíthetem, hogy a fent említett hölgyek valóban részt vettek a műsorvezető-válogatáson" - nyilatkozta a bulvárlapnak Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.