Romokban van Kovács Áron házassága

TV2 műsorvezető őszinteség házasságtörés megcsalás Joshi Bharat Kovács Áron félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kovács Áron megcsalta a feleségét, és sokszor hazudott is neki, emiatt most romokban hever a házassága.
Másképpen - beszélgetések Joshi Bharattal



"Nagy sebeket okoztam a páromnak, megbántottam a női hiúságában, mondhatni alapos munkát végeztem. Viszont nagyon bízunk benne, hogy megmenthető a dolog, nagyon szeretnénk megtalálni az egymáshoz vezető utat. A beszélgetéseken túl vagyunk, tiszta vizet öntöttünk a pohárba. Annál nagyobb kalandor vagyok én is, meg ő is, hogy tudjuk azt, képesek vagyunk egymás nélkül is élni. A kérdés csak az, hogy akarunk-e egymás nélkül élni, bár tudjuk, hogy működne. A saját feleségem várja el tőlem, hogy őszintén beszéljek. Ez így sokkal tisztességesebb, mintha azt mondanám, hogy fantasztikus férj vagyok, és még sohasem botlottam meg" - magyarázta szinte rezzenéstelen arccal Kovács Áron.

A műsorvezető nemrégiben Hajdú Péternek még tagadta, hogy hűtlen lett volna bármikor is a feleségéhez, azonban a FEM3 műsorának felvételén már mást vallott. "Már Hajdú Péter is megkérdezte tőlem, hogy megcsaltam-e a feleségem, és azt mondtam neki, hogy nem. Azért azt válaszoltam akkor, mert nincs rá jó válasz, mert ahhoz egy műsoridő rövid, hogy az összes érvedet felsorold. Az emberek azt gondolják, hogy nincsen annál nagyobb bűn, ha az ember félrelép. A legnagyobb bűn az önmagunkkal és a másikkal való őszintétlenség" - morfondírozott Áron.

A férfi azt is hozzátette, hogy házasságának tizenöt éve alatt rengeteg csodálatos élményben volt része Gabival, a feleségével. A műsorvezető fél, hogy a FEM3 műsora után az emberek elítélik majd, ezért Joshin kívül sehol máshol nem akar beszélni többé erről a témáról. A műsorban is csak azért mondta el Joshinak a történetet, mert a felesége teljes őszinteséget vár el tőle.

VV5: Megmutatta félelmetes arcát a villa szépfiújahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111020-vv5-megmutatta-felelmetes-arcat-a-villa-szepfiuja.htmlEltitkolta, hogy pornósztár a felesége a VV5 veteránjánakhttp://www.life.hu/legykepben/20111020-valovilag-5-pornosztar-a-felesege-vv-peternek.htmlVV5: Cristofel ráment Esztikére, de előtte párbajoznia kell Csabávalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111019-elso-parbajozok-o-lesz-csaba-valasztottja.htmlA szöszik igazi jóbarátokhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20111019-a-szoszik-igazi-jobaratok.htmlFarkasházy: Havas Henrik tök részegen ülte végig a finn meccsethttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111019-farkashazy-havas-henrik-tok-reszegen-ulte-vegig-a-finn-meccset.htmlÖsszeesküvők: Döbbenet! Mása még mindig férjnél vanhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111019-osszeeskuvok-dobbenet-masa-meg-mindig-ferjnel-van.htmlDzsudzsák ráunt Zimány Lindára?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111019-szakitott-zimany-linda-es-dzsudzsak-balazs.htmlVV5: Veronika ismét csalódott Cristofelbenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111018-valovilag-5-veronika-ismet-csalodott-cristofelben-aki-kinganak-behodolt-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.