Ők lettek az Év emberei

díj Gundel Takács Gábor Eszenyi Enikő elismerés Zacher Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszenyi Enikő, Gundel Takács Gábor, Zacher Gábor toxikológus, Máté Bence világhírű természetfotós és Koleszár Balázs lettek az Év Emberei 2011-ben.

Red Lemon Media
Red Lemon Media


Máté Bence, Eszenyi Enikő, a tavaly díjazott Weiss Fanni és Koleszár Balázs

Január 30-án átadták Az év embere 2011 díjakat, amellyel azokat a művészeket, médiaszemélyiségeket, civil hősöket, szakembereket és a jövő reménységeit tüntették ki, akik a tavalyi évben kiemelkedőt alkottak, s akiket példaképként állíthatunk a közvélemény elé. Az egy éve indult mozgalom keretében egy népszerű napi bulvármagazin olvasói szavazták meg az öt kategória győzteseit, akiket a szakmai zsűri tagjai, Halász Judit, Bárdos András, Gerendai Károly, Dr. Ablonczy László gyermekkardiológus, illetve Murányi Marcell, a lap főszerkesztője jelöltek a díjra példamutató munkásságuk miatt.

Az Év Művésze Eszenyi Enikő lett: ,,Köszönöm a jelölést, hiszen nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy ilyen kiváló társaságban szerepelek. Jancsó Miklós fantasztikus filmrendező, Snétberger Ferenc virtuóz gitárművész, Varró Dániel zseniális költő, a Quimby zenekar tagjai pedig egytől-egyig nagyszerű zenészek. Varró Danival és Quimby-vel már többször dolgoztunk együtt a Vígszínházban. Nagyon nagy öröm ez a díj." - köszönte meg az elismerést a színésznő.

Red Lemon Media
Red Lemon Media


Az Év Médiaszemélyisége díjat Gundel Takács Gábor kapta, az Év Szakembere pedig Zacher Gábor lett. A Jövő Reménységének Máté Bence természetfotóst választották, az Év Civil Hőse pedig Koleszár Balázs lett. Balázs szenvedélyes motorosként egy balesetben elvesztette a karját, azonban ez sem tántorította el a motorozástól. Azóta speciális műkarokat készít sorstársainak: találmánya révén már többen is újra motorra ülhettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.