színésznő terhesség hízás pletyka sztár Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány hete már felröppent a hír, hogy Jennifer Aniston esetleg terhes, most azonban olyan fotó látott napvilágot, ami megerősíti ezt a gyanút.

Annak ellenére, hogy Jennifer Aniston letagadta, hogy terhes lenne, most olyan képek láttak róla napvilágot, amik megerősítik a gyanút: első babájával várandós. A 43 éves színésznőt akkor kapták lencsevégre, amikor smink nélkül, laza melegítőben épp kilépett egy wellness szalonból.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A képek alapján a mindig vékony Aniston valóban felszedett néhány kilót, ráadásul ismerősei szerint meglehetősen gyanúsan viselkedik. "Nemrég adott egy partit, ahol egy hatalmas Margarita bár várta a látogatókat. Ő azonban nagy ívben elkerült aznap este minden alkoholt és csak vizet ivott" - árulta el egy bennfentes. Ha a hír igaz, és a színésznő valóban várandós, akkor ez a baba lesz Aniston és vőlegénye, Justin Theroux első gyermeke. Nézd meg a gyanús képeket itt!

Szexbalesetet szenvedett a valóságshow sztár - Eltört a pénisze (18+)http://www.life.hu/legykepben/20121218-ray-elbe-amerikai-valosagshow-sztar-szornyu-szexbalesetet-szenvedett-eltort-a.htmlGyász! Hatalmas veszteség érte a népszerű énekesthttp://www.life.hu/legykepben/20121218-peter-andre-enekes-gyaszol-rakban-meghalt-a-testvere.htmlBeleszeretett versenytársába az X-Faktor döntőse?http://www.life.hu/legykepben/20121217-xfaktor-szabo-david-szerelmes-antal-timibe.htmlVeszélyben a Voice versenyzői!http://www.life.hu/legykepben/20121218-veres-monika-a-voice-versenyzoje-es-mohamed-fatima-a-voice.htmlSzerelmes rajongója ütötte meg a ValóVilág sztárjáthttp://www.life.hu/legykepben/20121218-bauko-eva-a-valo-vilag-sztarja-fejserulessel-kerult-korhazba-megutotte.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.