Jason Trawick Britney Spears énekesnő szakítás veszekedés karrier X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három év és egy eljegyzés után most végleg búcsút intett egymásnak a pár. Vége a szerelemnek az énekesnő és egykori vőlegénye között.

A pár egy ismerőse szerint a szakítás kettejük között már a levegőben volt egy ideje, de mindketten megvárták, amíg hivatalossá nem vált Britney távozása az amerikai X-Factorból.

Northfoto
Northfoto

Az énekesnő és Jason még 2009-ben jöttek össze, 2011-ben pedig el is jegyezték egymást. Britney két fia, a 7 éves Preston és a 6 éves Jayden is jóban volt az énekesnő választottjával, de ismerőseik szerint kizárt, hogy a jövőben ők ketten összeházasodnának. Többen fültanúi voltak a pár gyakori veszekedéseinek, volt, hogy Jason ki is hangosította a barátainak Britney-t, aki ingerülten balhézott vele a telefonban. A pár ettől függetlenül állítólag barátságban vált el egymástól.

Az énekesnő néhány nappal ezelőtt azt is bejelentette, hogy kiszáll az X-Factor zsűriszékéből, mivel újból saját énekesi karrierjére szeretne koncentrálni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.