Öccse szerelmi életétől függ a Szombat Esti láz táncosának sikere

Vastag Csaba család szerelem Szombat esti láz énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba nem egy bulizós típus, nem járt el táncolni, mégis tánctudásával fogja elkápráztatni a közönséget.

Az énekes eddig a szórakozóhelyen maximum a pultot támasztotta, ha nem épp a színpadon lépett fel, de még véletlenül sem a táncparketten villogott. Ennek ellenére mostanában minden gondolata a tánc és testvére, Tamás körül forog. Öccse barátnője Máramarosi Tünde, aki az X-Faktor koreográfusa, és ő táncoltatja meg az énekest a Szombat Esti Láz című produkcióban.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu


"Jó barátok vagyunk, régóta ismerem Tündét, de ilyen közel még nem kerültünk egymáshoz, sem fizikailag, sem lelkileg. Szinte több időt töltök vele mostanában, mint az öcsém. Ezért is fontos számomra, hogy otthon a legnagyobb rendben menjenek köztük a dolgok, mert ha Tünde rosszkedvűen jön táncpróbára, az nekem sem jó. Igyekszem sokkal jobban összetartani a családot, Tomira is jobban odafigyelek, hisz az ő magánélete kihat az én munkámra" - árulta el az énekes, aki sokat gyakorol, de bevallása szerint nem tanul könnyen.
"Fogalmam sincs, hogyan néz majd ki kívülről a produkciónk. Lehet, hogy csak azt gondolják majd a nézők, két ember csak eltáncikál, pedig én tudom, hogy rengeteg munkaóra áll az eredmény mögött."

Vállalhatatlanra itta magát a Jóban Rosszban színésznőjehttp://www.life.hu/legykepben/20130204-braghini-rozina-a-sorozat-bodolai-orsija-sokat-ivott-es-berugott.htmlPlasztikáztatott Keresztes Ildikó?http://www.life.hu/legykepben/20130204-keresztes-ildiko-enekesno-plasztikaztatta-az-orrat.htmlDundikának három férfi dirigál, de nem bánjahttp://www.life.hu/legykepben/20130129-dundika-a-szombat-esti-laz-tancosa-akinek-harom-ferfi-dirigal.htmlKeményen küzd az erotikus kisugárzásért a Barátok közt Nórájahttp://www.life.hu/legykepben/20130129-varga-izabella-baratok-kozt-ugyvednoje-a-szombat-esti-lazban.htmlA viharos szél után 15 centi hó is jöhethttp://www.life.hu/legykepben/20130203-idojaraselorejelzes-viharos-szel-havazas.htmlŐk kapták a Story Ötcsillag-díjakathttp://www.life.hu/legykepben/20130201-story-otcsillag-gala-kozonsegdijasai-ordog-nora-az-ev-musorvezetonoje-sebestyen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.