színésznő szerelmesek eljegyzés Mary-Kate Olsen összeköltözés korkülönbség Olivier Sarkozy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 26 éves színésznő-tervező lassan egy éve alkot egy párt a nála 16 évvel idősebb Olivier Sárkozyvel, és úgy tűnik, egyre komolyabban veszik kapcsolatukat.

A párt, akik inkább tűnnek apa-lánya párosnak, mint szerelmeseknek, a napokban kapták lencsevégre egy New York Knicks kosárlabdameccsen, ahol egymásba karolva turbékoltak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Mary-Kate és Olivier Sarkozy szemmel láthatóan jól érezték magukat és inkább egymással foglalkoztak, mint a játékkal. A képeken összebújva nevetgélnek és az is szemet szúr, hogy az Olsen lány egy arany karikagyűrűt visel bal gyűrűsujján.
Habár a pár már össze is bútorozott Sárkozy 6 millió dolláros New York-i apartmanjában, egy bennfentes állítja, hogy nincs szó még eljegyzésről. A páros csupán élvezi egymás társaságát és "őrülten szerelmesek".

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.