Továbbra is halott édesapjából akar megélni Zámbó Krisztián

könyv Zámbó Krisztián műsor édesapa énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mégis elkészült Zámbó Krisztián életrajzi könyve, amelynek írását két hónapja még tagadta újságírónk kérdésére. Az X-Faktor énekese viszont nem tartotta magában eddig titkosnak titulált tervét és a Life.hu újságírójának beszélt róla.

"Az X-Faktor után minden erőmmel a könyvemre összpontosítottam. Lemezt nem fogok kiadni, csak egy dalt írtam, aminek a bemutatója a születésnapi partimon lesz. De van még egy tervem, amiről eddig nem beszéltem. Mielőtt az X-Faktorba bekerültem, az egyik tévécsatornával megállapodtam egy műsorról. Szerettem volna egy talkshow-t, ahol mint Zámbó Jimmy fia meghívok neves előadókat és velük beszélgetek apukámról. A díszletben ott lenne apu trónja és apu emlékei. A háttérzeneka, pedig apu dalait játszaná. A műsor joga nálam van, és remélem, hamarosan sikerül megvalósítanom, ez most minden vágyam" - mesélte Krisztián.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub
Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.